Kendi yapmadığı seymiş gibi konuşuyor. Laleye bak 🤣🤣 390k parası varmış. Güldüm akşam akşam teşekkürler kardeşSalata işte kahkaha atıyor herşeye tam bir velet
Kendi yapmadığı seymiş gibi konuşuyor. Laleye bak 🤣🤣 390k parası varmış. Güldüm akşam akşam teşekkürler kardeşSalata işte kahkaha atıyor herşeye tam bir velet
Aynen attım şu an gelmiş olması lazımSwigger iban yolla ₺500 unu atayım senin derdin o belli huzursuzluk çıkarma
@Shellac @Daimon şu kızanı uyarın her konuma kahkaha atıyor yok say dememe rağmen bulaşıp duruyor forumdaki insanları kışkırtıp huzur bozuyor ramak kaldı aile bireylerinin içinden geçeceğim. Terbiyemi bozmak istemiyorum dostlar 👋Yalamaya devam konu kazansın kedicik abiniz para atacak hadi konuyu takip edin siz. Uxnwuxjs
Aynen benim 3-4 tane multim var hatta soyliyim mi digerlerini de 🤣🤣La olum bas git beni cildirtma iki kuruş borc alıp millete vermeyen adamsin açtırma benim azimi diyorum snaa şansını zorlama Allah tan bugune kadar sizin gibi insanlardan bir kere olsun bile dm den bana 1 lira verin demedim o yuzden o kadar rahatım ki anlatamam ötede ağla hadi kaybol
Git valonu oyna ağır gelir sana burası 🤣 50 kilo tsagı kaldıramazsınAynen attım şu an gelmiş olması lazım
Aha bı de bu 🤣🤣Git valonu oyna ağır gelir sana burası 🤣 50 kilo tsagı kaldıramazsın
Ben sevmediğim adamı direk yok sayarım. Konusuna girip tek kelime bile yazmam. Sözüm meclisten disari. Sevmediği adamin konusuna yazi yazmak benim gözümde cekememzliktirSalata işte kahkaha atıyor herşeye tam bir velet
Barrios seni rezil edecekti yapma dedim adama harbiden yine zorluyorsun hala o küfürleri kendine yedirdin ya seni harbiden tebrik ediyorum uzatma son kez diyorumAynen benim 3-4 tane multim var hatta soyliyim mi digerlerini de 🤣🤣
Beni bilen biliyor sen rahat ol.@Hayroo sen gelip bu adama para atıyorsun rol yapsin diye ayrıca da seni tebrik ediyorum
New York kazansın etek paranı yollıcam swigger merak etme 7 dakıka kaldıAha bı de bu 🤣🤣
Komidinin üstüne bırak iban kabul etmiyoruz nakit çalışıyoruzNew York kazansın etek paranı yollıcam swigger merak etme 7 dakıka kaldı
Tanıdık seni kardes çok iyi tanıdık hemde gelip ben iyiyim ayağına yatma kaydirirlar o ayağıBeni bilen biliyor sen rahat ol.sen tanimasan da olur.
![]()
Konu Kilit. 🔐