- 11,421
- 11,661
- 113
Zeki adamın işi başka amk5 kişi 1 k at onlarda gitsin joker alsınlar dostum
Helal olsun
Zeki adamın işi başka amk5 kişi 1 k at onlarda gitsin joker alsınlar dostum
bence daha fazla kişi faydalanır kimseyede hak geçmez ben 3 saattir takip ediyorum aralıksız ilk 1 saat gelmedik diyemi katılamıycam hak bumu yani10 kişi 500 olsa
Dost konuda ne yazmış basta ona gore konuşuyor burda bizde 10kişi varmıydı senceReiss adamı niye anlamıyoruz 2 kişiyede söz vermiş zaten herkese eşit gitsin diyor
10. Sayfaya kadar 3 kişiydik baktımDost konuda ne yazmış basta ona gore konuşuyor burda bizde 10kişi varmıydı sence
Yoktu dostum sen haklısın daDost konuda ne yazmış basta ona gore konuşuyor burda bizde 10kişi varmıydı sence
Bizde onu anlatmaya calısyoz ama kimse anlamıyor10. Sayfaya kadar 3 kişiydik baktım
Tamamda ozmn konu 2 kişi 2500 değil 10kişi 500 olsun diğer arkadaşlarda buna anlayıs gösterir zaten problem değil knkaYoktu dostum sen haklısın da
Adam ne derse o
herkez kafasına göre işte başta varmış sonda yokBurda bazı kişilerin ismini veriyorsunuz hak etti diye o dediğiniz adamı son adımda göremedim mesela neye göre hak etti
10 kişi en mantıksı benceTamamda ozmn konu 2 kişi 2500 değil 10kişi 500 olsun diğer arkadaşlarda buna anlayıs gösterir zaten problem değil knka
Ay Allahm ya 😅😅 10kişi kim var dostum takip eden10 kişi en mantıksı bence