- 27,513
- 13,412
- 113
2 dakikada 0-12 seri yiyor bu cremona basketbol tam salak ilk çeyrekte 2 fark yerine 3 fark dedim son anda yedi 2 farklı bitti
Ekli dosyalar
-
69.5 KB Görüntüleme: 4
Dost hypere de ver adam sonuna kadar takip ettiHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
@lamineyamal rica kankaHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
Bastan vardım kanka atladın sanırmHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
@Hyper28 bu arkadas da vardiHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
Bi en baştan beri takip edip dışarda kalan ben oldumHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
bende varım 3 saattir @fatih1983Bastan vardım kanka atladın sanırm
Sen de de benim gibi ağır bahtsızlik var dost abree konusunda da dışarıda kalmıştıkBi en baştan beri takip edip dışarda kalan ben oldum
Unutmuşum@fatih1983 @Hyper28 bu arkadasta vardı
biz aldık la , hakanda aldı , ondan katılmadım benBi en baştan beri takip edip dışarda kalan ben oldum
reis liste doğru sadece bir arkadaş daha varHak geçmesin karar verdim mkrc lamineyamal Lazistan onkoo hakan ve Alkan 6kişi 6000atacam ne yapayım unuttugum varmı bilmiyorum dagıtımı lamineyamal yaparmısın
reis ben aldım diye bilerek katılmadım , hergün ödül mü alacazUnutmuşum
Onko gerekeni yap 😂😂@fatih1983 @Hyper28 bu arkadasta vardı
Ne zaman aldılar dost önemli bir bilgi bureis ben aldım diye bilerek katılmadım , hergün ödül mü alacazhakanla hyperda aldı , almayanlara dağıt
Yapar yapar gozden kacırms onu 😊Onko gerekeni yap 😂😂