- 27,557
- 13,453
- 113
+1 doğru söylüyorSon geldin ben 5den beri burdayım dost kimsenin hakkını yemek dun ben takip etmedim konuda odulu geri verdim etmediğim icin sorabilirsin @Golcümetin @MR.YK @NoEscapE istersen
+1 doğru söylüyorSon geldin ben 5den beri burdayım dost kimsenin hakkını yemek dun ben takip etmedim konuda odulu geri verdim etmediğim icin sorabilirsin @Golcümetin @MR.YK @NoEscapE istersen
başkan sen seç mesajlardan bak takip edenleri belli zaten yoksa herkez burdayım diyoBoku yedik bu dağıtım işi zor 5kişi 1000dagıtacam kimse kusura bakmasın
Eyv doatBoku yedik bu dağıtım işi zor 5kişi 1000dagıtacam kimse kusura bakmasın
liste yazıldı dost kontrol etBoku yedik bu dağıtım işi zor 5kişi 1000dagıtacam kimse kusura bakmasın
Allah yardim ede ✋Boku yedik bu dağıtım işi zor 5kişi 1000dagıtacam kimse kusura bakmasın
Ben aksini iddia etmiyorum tümünü en başından beri takip ettim5den beri emek verip takip edilmiş 5saat yakın yani
Söylesek ne olur dost herkes biz değil ki+1 doğru söylüyor
Onu demek istemedim zaten dostBen aksini iddia etmiyorum tümünü en başından beri takip ettim
Ilk mesajdan berı burdayom @Lazistan08Bolsans maas mı yattı
başından beri burdayım ben niye yokumm ?
Konu sahibi karar verdi dost5den beri emek verip takip edilmiş 5saat yakın yani
Bakayım mibaşından beri burdayım ben niye yokumm ?
Sıkıntı yok knkaKonu sahibi karar verdi dost
bak bakalımBakayım mi
Kesene bereket reısMkrc53 ve lamineyamal arkadaşlara sözüm vardı mkrc DM den takip etti diger arkadaşları şimdi söyleyecem lütfen kimse kbkmasın onlarada faydam olacak
Mesaj sayın az knka hak geçmesinIlk mesajdan berı burdayom @Lazistan08
İlk mesajıni mi konuya 1 saat önce atmışsınbak bakalım