- 2,500
- 1,488
- 113
Sen işini sağlama al da istiyorsan ölene kadar bir şey olmasınSikimizden tavana mı asacaklar kumar oynadık diye
Sen işini sağlama al da istiyorsan ölene kadar bir şey olmasınSikimizden tavana mı asacaklar kumar oynadık diye
Şunu anlatamıyorum hepsine aynı patlak hesaptan atsalar mesela ne olacakÇüklü müklü konuşma dost ban yersin
Yeter ki hökümetin işine karışmaÇüklü müklü konuşma dost ban yersin
Valla odeyeceklerini pek sanmıyorum çünkü herkese verdiler oyunda cüzdana çektirdiler Bi kaç tane site adamı aldım dedi.geriyw kalanlarda cüzdana çekti yakında cuzdandanda ban yerler.vergi levhası olmayan bir uygulama .canlı desteği site çok mu güvenilir dedi bana .hesap doğrulama için para yatırmak saçma değil mi dedim.yani cüzdan da site sahiplerinin her şey adamların elindeçekim ödeniyor mu?
cüzdan derken binance fln mıValla odeyeceklerini pek sanmıyorum çünkü herkese verdiler oyunda cüzdana çektirdiler Bi kaç tane site adamı aldım dedi.geriyw kalanlarda cüzdana çekti yakında cuzdandanda ban yerler.vergi levhası olmayan bir uygulama .canlı desteği site çok mu güvenilir dedi bana .hesap doğrulama için para yatırmak saçma değil mi dedim.yani cüzdan da site sahiplerinin her şey adamların elinde
cüzdan derken binance fln mı
orospu cocuklaricüzdan derken binance fln mı
Senin bir spinlik miktarı karşılamıyor dost 🤣Bisey diyimmi dost kuruşum yok ama üye olmadim 250 lira dilenciye sadaka veriyo ibne site