Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fanatic 150 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ertgrl12

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39
15
8
IP diyip çekimimi reddettiler canlı destek de aynısını dedi kapattı yüzüme :D ulan haftalardır ne deneme bonusu ne slot hiç bir şeyden kazanç alamıyoruz kendi paramızla rezil oluyoruz vay arkadaş

Yildiray16

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
2
3
çekim ödeniyor mu?
Valla odeyeceklerini pek sanmıyorum çünkü herkese verdiler oyunda cüzdana çektirdiler Bi kaç tane site adamı aldım dedi.geriyw kalanlarda cüzdana çekti yakında cuzdandanda ban yerler.vergi levhası olmayan bir uygulama .canlı desteği site çok mu güvenilir dedi bana .hesap doğrulama için para yatırmak saçma değil mi dedim.yani cüzdan da site sahiplerinin her şey adamların elinde

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
162
43
Valla odeyeceklerini pek sanmıyorum çünkü herkese verdiler oyunda cüzdana çektirdiler Bi kaç tane site adamı aldım dedi.geriyw kalanlarda cüzdana çekti yakında cuzdandanda ban yerler.vergi levhası olmayan bir uygulama .canlı desteği site çok mu güvenilir dedi bana .hesap doğrulama için para yatırmak saçma değil mi dedim.yani cüzdan da site sahiplerinin her şey adamların elinde
cüzdan derken binance fln mı

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,355
1,168
113
Aga madem ödeme yapmıyor neyin peşindesiniz 250 tl icin 15 sayfa kapatin konuyu

flaying

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
37
28
Dolandırıci beyler bosuna üye olmayin ip deyip cekimleri iptal ediyolar yalandan

flaying

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
37
28
Admin bu konuyu kapatirmisin millet yalandan yere üye oomasin ödemiyor ip bahanesiyle

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Bir de diyorlardı iyi site beleş 250 alın size 250 abi ahsshshshsh

silerci33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
23
18
Arkadaslar para vermiyor cekimi ipt ediyor ip iptali diyor yani, keyif olsun diye onarsanız oynayın ama dakın para yatırmayın
250tl vermiyen site dikkatli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...