- 2,498
- 1,488
- 113
Ya verse de sitenin şekline şemaline haline bak üye bile olmadım çekim de ayrı skandalBisey diyimmi dost kuruşum yok ama üye olmadim 250 lira dilenciye sadaka veriyo ibne site
Ya verse de sitenin şekline şemaline haline bak üye bile olmadım çekim de ayrı skandalBisey diyimmi dost kuruşum yok ama üye olmadim 250 lira dilenciye sadaka veriyo ibne site
Knk Kaç Dk Da Mega Attı Hesabına Ben Çektim De GelmiyorYok önce mega sonradan ordan cektim
Doğrulama çok basit TC tek giriyon başka bişey yapiyonKanka bu megayi dogrulayayim dedim para yatiricam başkasının adı ibani çıkıyor para yatır deyince .nasıl güvenilir mi.sen nasıl yaptın dogrulamayi
2 dkKnk Kaç Dk Da Mega Attı Hesabına Ben Çektim De Gelmiyor
Benim Kaldı Öyle Ulan Ne Şansızlık Var Bende Ya
Yeminle 2 dk oldu geldi sonraBenim Kaldı Öyle Ulan Ne Şansızlık Var Bende Ya
Knk Mega Siteden Bile Değişik Payfix felan Anlıktı Önceden 15 Dakikadır çekim verdim kımıldama yokYav adem reisi geçtim de baba 250 için MegaCüzdan aç oradan bankaya çek olm ne gerek var la
Bu cüzdanların sonu genellikle TMSF el koyuyor dikkat edin çekim yapıp hesabı da kapatınKnk Mega Siteden Bile Değişik Payfix felan Anlıktı Önceden 15 Dakikadır çekim verdim kımıldama yok
Sanırım yokKripto ile çekim oluyormu
Ecopayz ile flnSanırım yok
Vallaha bilmiyorum da havale MegaCüzdan Felan çekecekseniz dikkat edinEcopayz ile fln
Knk 250 TL İçin Hiç Bişey Olmaz Ben Yillardir havale Payfix payco kullandım Tüm mal Varligimi attım çektim daha bişey olmadiBu cüzdanların sonu genellikle TMSF el koyuyor dikkat edin çekim yapıp hesabı da kapatın
Sikimizden tavana mı asacaklar kumar oynadık diyeHele MegaCüzdan çekerseniz direkt kapatın çekimden sonra
Çüklü müklü konuşma dost ban yersinSikimizden tavana mı asacaklar kumar oynadık diye