Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fanatic 150 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

degirmenci033

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
7
8
Ödeme geldi fakat nasıl hesaba çekeceğiz anlamadım hesap doğrulama için para yatirmak lazım megacuzdana

Huseyin2333

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
Abi bu ödeme aldım diyenler megapayz kendi banka hesapların harici başka yerden para transferi kabul etmiyor ne yasiyonuz siz

hllrkn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
65
28
Abi bu ödeme aldım diyenler megapayz kendi banka hesapların harici başka yerden para transferi kabul etmiyor ne yasiyonuz siz
Megacüzdan aynı papara, payfix gibi. Önceden onlardada sadece kendi banka hesabından transfer oluyordu ama yinede papara numaranla başkası transfer yapabiliyordu ya hah iste ayni olay bundada var. Yani megacuzdan numaran ile senin hesabina transfer yapabiliyor site.

Yildiray16

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
2
3
Megacüzdan aynı papara, payfix gibi. Önceden onlardada sadece kendi banka hesabından transfer oluyordu ama yinede papara numaranla başkası transfer yapabiliyordu ya hah iste ayni olay bundada var. Yani megacuzdan numaran ile senin hesabina transfer yapabiliyor site.
Kanka iyide magapeyz w yatırım yapayım dedim kendi hesabıma para aticam başka birinin adı ve ibani çıkıyor. Güvenilir mi bu megapayz

degirmenci033

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
7
8
Ben direk siteye attım ikimisli alıyormuş yatırım ordan katlar çekeriz en azından hesaba cekmeyelim direk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...