- 31
- 5
- 8
Ödeme almadan mi kapattinCüzdan hesaplarınızı kapatın iki gün sonra başınız ağrır ben kapatma talebi verdim
Ödeme almadan mi kapattinCüzdan hesaplarınızı kapatın iki gün sonra başınız ağrır ben kapatma talebi verdim
Ne kadar sürede düştü bro megapayza doğrulama için ne kadar istiyor yatırımÖdeme geldi fakat nasıl hesaba çekeceğiz anlamadım hesap doğrulama için para yatirmak lazım megacuzdana
En az 750 yatirican saçmalığa bak .çünkü 1000 olarak çektiğinde tekrar bankaya komisyon kesecekNe kadar sürede düştü bro megapayza doğrulama için ne kadar istiyor yatırım
Başka banka gönderemiyor ama megapayz li biri sana atabilir .aynı papara gibiAbi bu ödeme aldım diyenler megapayz kendi banka hesapların harici başka yerden para transferi kabul etmiyor ne yasiyonuz siz
Megacüzdan aynı papara, payfix gibi. Önceden onlardada sadece kendi banka hesabından transfer oluyordu ama yinede papara numaranla başkası transfer yapabiliyordu ya hah iste ayni olay bundada var. Yani megacuzdan numaran ile senin hesabina transfer yapabiliyor site.Abi bu ödeme aldım diyenler megapayz kendi banka hesapların harici başka yerden para transferi kabul etmiyor ne yasiyonuz siz
Anladım yatırım yapmadan da cekemiyoz ama dimiBaşka banka gönderemiyor ama megapayz li biri sana atabilir .aynı papara gibi
Kanka iyide magapeyz w yatırım yapayım dedim kendi hesabıma para aticam başka birinin adı ve ibani çıkıyor. Güvenilir mi bu megapayzMegacüzdan aynı papara, payfix gibi. Önceden onlardada sadece kendi banka hesabından transfer oluyordu ama yinede papara numaranla başkası transfer yapabiliyordu ya hah iste ayni olay bundada var. Yani megacuzdan numaran ile senin hesabina transfer yapabiliyor site.
Siteden havale ile mi geldi 250 liraYok benimki geldi havaleden
Kanka bu megayi dogrulayayim dedim para yatiricam başkasının adı ibani çıkıyor para yatır deyince .nasıl güvenilir mi.sen nasıl yaptın dogrulamayiYok önce mega sonradan ordan cektim
Bisey diyimmi dost kuruşum yok ama üye olmadim 250 lira dilenciye sadaka veriyo ibne siteLa baba 250 için nelerle uğraşıyonuz gece gece hee
2 gün sonra MegaCüzdana TMSF kayyum atar zatenKanka bu megayi dogrulayayim dedim para yatiricam başkasının adı ibani çıkıyor para yatır deyince .nasıl güvenilir mi.sen nasıl yaptın dogrulamayi
Ne alaka ben Papara ma çektim 250 yi şimdiEn az 750 yatirican saçmalığa bak .çünkü 1000 olarak çektiğinde tekrar bankaya komisyon kesecek