- 62,956
- 32,199
- 113
Apo saplaBol şans Joe buranın tadı kaçtı
Apo saplaBol şans Joe buranın tadı kaçtı
Bizde yeni yilmi bize girecekmi bizmi yeni yıla girecez belli olacakEnişte yeni yıla giremicek moreli bozuk
Ben baktığımda 241 acikti Ben bi tik üstünü girdim sen bana 2 mac ver diyince 240 tan gir dedim snaa attığım 2 tane kombinden 3lu oyuncu bahsi gelmisti onu oynasan almıştın puaha neyse sağlık olsun dostYoktuki 240.5 olsa öyle oynardım sende 241.5 üst işaretlemiştin 2 kere baktım 😂
Kısmet değilmiş onu bilir onu söylerim
Süpriz yumurta seçildimiBeyler konuda liste ve para muhabbeti olmasın lütfen rica ediyorum. Uyarı alıyorum sürekli adminlerden. Çekim gelince devam edicez beklemeye alındı
Sende liste atma kankaBeyler konuda liste ve para muhabbeti olmasın lütfen rica ediyorum. Uyarı alıyorum sürekli adminlerden. Çekim gelince devam edicez beklemeye alındı
Tamamdır dostBeyler konuda liste ve para muhabbeti olmasın lütfen rica ediyorum. Uyarı alıyorum sürekli adminlerden. Çekim gelince devam edicez beklemeye alındı
Bitik.Durumda elimden geldiğince enişteye yardım ediyorum belki benim gibi yardım edenlerde vardır.İyi bir insan şu forumda değişmeyecegim tek insan.umarim yeni yıl şans getirir enisteye.Eniştenin sesi çıkmıyor hayırdır dost varmi bi bilgin onsuz forumun tadı tuzu yok
Nasil
Liste demedik dost ulasilan kisi ulaşıldı desin demek istedikBeyler konuda liste ve para muhabbeti olmasın lütfen rica ediyorum. Uyarı alıyorum sürekli adminlerden. Çekim gelince devam edicez beklemeye alındı
1.50 açacaklarına 1.85 açmışlar
Dün betcoda Boston celtics Yener oranı 3.40 oranalar 30 dk kaldı reis yanlış açılmıştı.ama yine de kazanamadi
Nerelesin reis senBeyler konuda liste ve para muhabbeti olmasın lütfen rica ediyorum. Uyarı alıyorum sürekli adminlerden. Çekim gelince devam edicez beklemeye alındı
Ikınızın cok ortak yanı var dostBitik.Durumda elimden geldiğince enişteye yardım ediyorum belki benim gibi yardım edenlerde vardır.İyi bir insan şu forumda değişmeyecegim tek insan.umarim yeni yıl şans getirir enisteye.
Olsun 1.50 oranlik maç 1.85 açılmış degelendirilir benceDün betcoda Boston celtics Yener oranı 3.40 oranalar 30 dk kaldı reis yanlış açılmıştı.ama yine de kazanamadi![]()
Enes dediyse kasa vurulur.
Aynen öyle evin yener oranı 1.10 larda parası olan denesin seriden