- 9,364
- 1,274
- 113
@EşrefTEK80 dewam mı
Aynen alınırda eksik birşeyler varOlsun 1.50 oranlik maç 1.85 açılmış degelendirilir bence
Senlik birşey yok arif efendi senin müridin olmak şeref verirNiye dost
Sakatı felan olabilir bombacı oran ondan öyledir yada oyncusu yılbaşı için izinli olabilirOlsun 1.50 oranlik maç 1.85 açılmış degelendirilir bence
Keşke yazılanları okusan dost .@EşrefTEK80 dewam mı
Maçın yener oranına 1.18 vermezdi öyle bir durumda dostSakatı felan olabilir bombacı oran ondan öyledir yada oyncusu yılbaşı için izinli olabilir
Oooooo dostum merhabaMaçın yener oranına 1.18 vermezdi öyle bir durumda dost
1 aldım kral
Maç kazaniri 1.15 açmışlar amaSakatı felan olabilir bombacı oran ondan öyledir yada oyncusu yılbaşı için izinli olabilir
Bol 🤞1 aldım kral
Teşekkür umarım gelir
Biliyorum senin ona destek oldugunu dost suan hepimiz neredeyse bitik durumdayız kazanç olsa enişteye yardım ederiz de bizde artik kazanamiyoruz kiBitik.Durumda elimden geldiğince enişteye yardım ediyorum belki benim gibi yardım edenlerde vardır.İyi bir insan şu forumda değişmeyecegim tek insan.umarim yeni yıl şans getirir enisteye.
Bazen tuzak oluyor öyle oranlarMaçın yener oranına 1.18 vermezdi öyle bir durumda dost
Erhan geleni gördünmü yan konuda handro gelmişBiliyorum senin ona destek oldugunu dost suan hepimiz neredeyse bitik durumdayız kazanç olsa enişteye yardım ederiz de bizde artik kazanamiyoruz ki
1.85 den yakaladın mi 1 inci çeyrek1 aldım kral
Teşekkür umarım gelir
Valla bastıysan bol şans dostum inş olur sen kazanda gerisi önrmli değilMaç kazaniri 1.15 açmışlar ama
Bakicaz kanka şans bu dün geçen hafta pazartesi 2 k ya 30 yaptık geri verdik Çarşamba 200 TL den 25 yaptık geri verdik belli olmaz şans olsun yeterliBiliyorum senin ona destek oldugunu dost suan hepimiz neredeyse bitik durumdayız kazanç olsa enişteye yardım ederiz de bizde artik kazanamiyoruz ki
Eniştem candır can 🥰Bitik.Durumda elimden geldiğince enişteye yardım ediyorum belki benim gibi yardım edenlerde vardır.İyi bir insan şu forumda değişmeyecegim tek insan.umarim yeni yıl şans getirir enisteye.