- 56,517
- 31,393
- 113
Maçları lazistan verdi eşref kazandıHee anladım dost kafam karıştı biri Eşrefi biri Lazı tebrik ediyor o açıdan sordum
Maçları lazistan verdi eşref kazandıHee anladım dost kafam karıştı biri Eşrefi biri Lazı tebrik ediyor o açıdan sordum
benim ki Denizli olsunCennette güzel manzaralı bir arsa tapusu kazandın.
Ozanım kombine ortağı olalım öyleyse Dm yakakkkmı ( deyzeee yağğğğkk … Koim ) 🤣🤣🤣🤣🤣@Marley e ben gönderiyorum sen başka arkadaşlara gönder hak geçmesin 😂
Sen bana güvendiğin iki maç diyince 241 barem vardi o yuzden ben sana new 123 ust ve utah 240 gir yüklü girecem dedin diye ben snaa gelen 2 maci verdim ama dost puaha sen gidip 1 tik üstünü almissinSas 242 olsaydı sana 5 k atacaktım
Yazdım sana hatta görmedin sanırım fena kaçtı
İmece usulüMaçları lazistan verdi eşref kazandı
AboooSen bana güvendiğin iki maç diyince 241 barem vardi o yuzden ben sana new 123 ust ve utah 240 gir yüklü girecem dedin diye ben snaa gelen 2 maci verdim ama dost puaha sen gidip 1 tik üstünü almissin
Deniz manzaralı tapumuz kalmadı maalesef yatırım yaparak farklı tapularimizdan yararlanabilirsinizbenim ki Denizli olsun
Bol şans Joe buranın tadı kaçtıpaso sayfayı yeniliyoruz kırmızı ışık yanmıyor
Yoktuki 240.5 olsa öyle oynardım sende 241.5 üst işaretlemiştin 2 kere baktım 😂Sen bana güvendiğin iki maç diyince 241 barem vardi o yuzden ben sana new 123 ust ve utah 240 gir yüklü girecem dedin diye ben snaa gelen 2 maci verdim ama dost puaha sen gidip 1 tik üstünü almissin
İnş yanar dostpaso sayfayı yeniliyoruz kırmızı ışık yanmıyor
Niye dostBol şans Joe buranın tadı kaçtı
Senin ben kimi ima ettiğini anladım ayıp ediyorsun şaplağı ense köküne indiririmBol şans Joe buranın tadı kaçtı
Kırmızı ışık yanan varsa yandı dese baripaso sayfayı yeniliyoruz kırmızı ışık yanmıyor
yanmaz 😄Kırmızı ışık yanan varsa yandı dese bari