Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Biz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Olur beklerim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Biz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Niye zoruna gidiyor kardeism yazdıklarım,

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,029
747
113
Arkadaşın geliş saati. Ondan önce burada olanlar var. Dediğim gibi kimsenin hakkına girmek istemem ben isim hedef gösterip @Lazistan08
adam takip etmiş kanka
Beyler ben kimseyle polemige de girmiyorum şu saatten sonra insanlara para da begendiremiyoruz . İstiyorlar ki az kişi ödül alsın ama oda kendileri olsun. Bundan sonra ben rol de açmıyorum bu çok konuşan dostlar kendileri açsın dagitim yapsın şimdiden başarılar onlara. İnsanın içinde ne şevk bırakıyorlar ne keyif. Neyse herkese bol şanslar olsun
yav boşver kanka senın dagıttıgın mıktardan kımene saplaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...