Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Beyler ben kimseyle polemige de girmiyorum şu saatten sonra insanlara para da begendiremiyoruz . İstiyorlar ki az kişi ödül alsın ama oda kendileri olsun. Bundan sonra ben rol de açmıyorum bu çok konuşan dostlar kendileri açsın dagitim yapsın şimdiden başarılar onlara. İnsanın içinde ne şevk bırakıyorlar ne keyif. Neyse herkese bol şanslar olsun
La boş konuşma eşref misin nesin ben senin rolünü bile takip etmemişim ney talebim oldu senden çakma eşref

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Biz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Kardeşim kötü bişey demedik sana ama 65k kazanç sadece şuandaki rollden bahsediyorum kişi başı 250 tl burger gitsem hamburger yiyemem domino's pizza gitsem yarım pizza alamam demek istediğimiz o kırılma yani en kötü 500 atarsın diye umudumuz oldu neyse

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,390
7,041
113
Beyler konuyu uzatmayın da olmuşla olana çare yok bosverin ne diye polemiğe diriyorsunuz

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Kardeşim kötü bişey demedik sana ama 65k kazanç sadece şuandaki rollden bahsediyorum kişi başı 250 tl burger gitsem hamburger yiyemem domino's pizza gitsem yarım pizza alamam demek istediğimiz o kırılma yani en kötü 500 atarsın diye umudumuz oldu neyse
İkili menü 165 tl

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,728
34,510
113
1k verse kumara verıceksın 250 le oyna kumarını

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,407
11,650
113
La beyler yapmayın adamın ihtiyacı vardır bişesi vardır
Yinede gönderiyor ,
Adamın hakkına giriyorsunuz boşverin yaw

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Para talep ettin yazan en ufak birşey yok cümle de kafa da kurma kanka
Avukatlik yapma birader adamın ağzı var. Yazdığıni okursan görürsün var mı yok mu . Adam para beğendiremiyorz kişi sayısı az olsun onu da kendileri alsın istiyorlar yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...