- 20,703
- 9,581
- 113
52 52 52 52
La boş konuşma eşref misin nesin ben senin rolünü bile takip etmemişim ney talebim oldu senden çakma eşrefBeyler ben kimseyle polemige de girmiyorum şu saatten sonra insanlara para da begendiremiyoruz . İstiyorlar ki az kişi ödül alsın ama oda kendileri olsun. Bundan sonra ben rol de açmıyorum bu çok konuşan dostlar kendileri açsın dagitim yapsın şimdiden başarılar onlara. İnsanın içinde ne şevk bırakıyorlar ne keyif. Neyse herkese bol şanslar olsun
Kardeşim kötü bişey demedik sana ama 65k kazanç sadece şuandaki rollden bahsediyorum kişi başı 250 tl burger gitsem hamburger yiyemem domino's pizza gitsem yarım pizza alamam demek istediğimiz o kırılma yani en kötü 500 atarsın diye umudumuz oldu neyseBiz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Para talep ettin yazan en ufak birşey yok cümle de kafa da kurma kankaLa boş konuşma eşref misin nesin ben senin rolünü bile takip etmemişim ney talebim oldu senden çakma eşref
İkili menü 165 tlKardeşim kötü bişey demedik sana ama 65k kazanç sadece şuandaki rollden bahsediyorum kişi başı 250 tl burger gitsem hamburger yiyemem domino's pizza gitsem yarım pizza alamam demek istediğimiz o kırılma yani en kötü 500 atarsın diye umudumuz oldu neyse
1k verse kumara verıceksın 250 le oyna kumarınıKardeşim kötü bişey demedik sana ama 65k kazanç sadece şuandaki rollden bahsediyorum kişi başı 250 tl burger gitsem hamburger yiyemem domino's pizza gitsem yarım pizza alamam demek istediğimiz o kırılma yani en kötü 500 atarsın diye umudumuz oldu neyse
Kanka o McDonald's ben orada yemiyomİkili menü 165 tl
Avukatlik yapma birader adamın ağzı var. Yazdığıni okursan görürsün var mı yok mu . Adam para beğendiremiyorz kişi sayısı az olsun onu da kendileri alsın istiyorlar yazmışPara talep ettin yazan en ufak birşey yok cümle de kafa da kurma kanka
He sen zenginsen orasını bilememKanka o McDonald's ben orada yemiyom
Sus la sen köfte1k verse kumara verıceksın 250 le oyna kumarını
Olmaz yarısını yollması lazımLa beyler yapmayın adamın ihtiyacı vardır bişesi vardır
Yinede gönderiyor ,
Adamın hakkına giriyorsunuz boşverin yaw
He la anlamadiydim şimdi anladimAvukatlik yapma birader adamın ağzı var. Yazdığıni okursan görürsün var mı yok mu . Adam para beğendiremiyorz kişi sayısı az olsun onu da kendileri alsın istiyorlar yazmış
La yok kanka su faturası geldi sabah 1k eski borç 700 1700 ödeme var para yok iş yokHe sen zenginsen orasını bilemem