- 19,157
- 22,499
- 113
Yazma öyle dost esrefim alınır sinirlenir hepsini dağıtır sonra 😂Dün ben 11k çekim yaptım 12 k dağıtım yaptım baktım hesaptaki para da bitmiş anasını satayım 😅😅
Yazma öyle dost esrefim alınır sinirlenir hepsini dağıtır sonra 😂Dün ben 11k çekim yaptım 12 k dağıtım yaptım baktım hesaptaki para da bitmiş anasını satayım 😅😅
Oda saçma o kadar dagitmicaksin 4 5 kişi 250 çok samimi olduğun olur 1k atarsinDün ben 11k çekim yaptım 12 k dağıtım yaptım baktım hesaptaki para da bitmiş anasını satayım 😅😅
basket maçı devam ediyor@Shellac reisim konu kilit
Son kuponu takşp ederdik dost@Shellac reisim konu kilit
Olur beklerimBiz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Niye zoruna gidiyor kardeism yazdıklarım,Biz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim
Eyvallah olsa atmazdım reisDost iban at ihtiyacın varsa ben atım sana benim ödülü
Joker bet de joker bet diyip durdular attık valla bir Allah in kulu da çekim yapamadiOda saçma o kadar dagitmicaksin 4 5 kişi 250 çok samimi olduğun olur 1k atarsin
adam takip etmiş kankaArkadaşın geliş saati. Ondan önce burada olanlar var. Dediğim gibi kimsenin hakkına girmek istemem ben isim hedef gösterip @Lazistan08
yav boşver kanka senın dagıttıgın mıktardan kımene saplaaaaaaaaaaaaBeyler ben kimseyle polemige de girmiyorum şu saatten sonra insanlara para da begendiremiyoruz . İstiyorlar ki az kişi ödül alsın ama oda kendileri olsun. Bundan sonra ben rol de açmıyorum bu çok konuşan dostlar kendileri açsın dagitim yapsın şimdiden başarılar onlara. İnsanın içinde ne şevk bırakıyorlar ne keyif. Neyse herkese bol şanslar olsun
Helalin varJoker bet de joker bet diyip durdular attık valla bir Allah in kulu da çekim yapamadi
Tam bana atacağın sıra roller başarısız oldu böyle de bahtsızım 🤣 neyse ben kaçar gece görüşürüzJoker bet de joker bet diyip durdular attık valla bir Allah in kulu da çekim yapamadi
Eşref daha yeni zamanla sağlam kişilere yönelecek. Hem ben Eşref tek bilmem Polat Alemdarciyiz biz 😀Yazma öyle dost esrefim alınır sinirlenir hepsini dağıtır sonra 😂
Sen millete balık alicak para veriyorsun balık nasıl tutulur onu ogretsen herkes zenginJoker bet de joker bet diyip durdular attık valla bir Allah in kulu da çekim yapamadi
Valla Erhan sen ve Sinan için de niyetlendim ama olmadı başka zaman inşallahEşref hoca kişi sayısını fazla tutuyor sorun orda
Tam bana atacağın sıra roller başarısız oldu böyle de bahtsızım 🤣 neyse ben kaçar gece görüşürüz