Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,818
14,586
113
Ödül geldi eyvallah eşref hoca. Şu maç wonlasın da yatıp uyuyayım bari

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Rolle alakam yok göz ucuyla baktım 3 saat millete burda saydırıp 50k lik hedefe ulasilip 250 ödül atmakta küfür gibi
Tam ben yazacaktım eyvallah kardeş kesene bereket dedik laf etmedik rolle destek olduk 60 k kazanıp 250 atmak 5 litrelik sıvı yağ bile etmiyor kimse kusura bakmasın bizde burada destek verip zamanımızdan emek. Veriyoruz belki bişeyler düşer cebimiz para görür diye neyse.

sondem61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,527
1,139
113
Çağırın o viktör hügo yu buraya halimizi görsün sefilleri baştan yazsın 🤣🤣

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Barriosum canım benim 12 k dağıtım yaptim ben. Dün ve bugün. Haydi bir 500 ateşle de takip eden dostlara seni de görelim
Mesele 500 ateşlemek değil, sen dün geldin daha aslan parçası esrefim, 15 gün önce iyilik akımında geldiğinide biliyoruz şey yapma şimdi. Para bugün olur yarın olmaz böbürlenmeye gerek yok. Ha dağıtım diyorsan aç eski konularımi bak da utan biraz. 50 k kazanıp yarısını dağıtmış adamım

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,166
10,524
113
Beyler ben kimseyle polemige de girmiyorum şu saatten sonra insanlara para da begendiremiyoruz . İstiyorlar ki az kişi ödül alsın ama oda kendileri olsun. Bundan sonra ben rol de açmıyorum bu çok konuşan dostlar kendileri açsın dagitim yapsın şimdiden başarılar onlara. İnsanın içinde ne şevk bırakıyorlar ne keyif. Neyse herkese bol şanslar olsun

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,166
10,524
113
Mesele 500 ateşlemek değil, sen dün geldin daha aslan parçası esrefim, 15 gün önce iyilik akımında geldiğinide biliyoruz şey yapma şimdi. Para bugün olur yarın olmaz böbürlenmeye gerek yok. Ha dağıtım diyorsan aç eski konularımi bak da utan biraz. 50 k kazanıp yarısını dağıtmış adamım
Biz kimseye boburlenmedik. Dağıtım yaptıkça yaptik para oldukça. Daha sabah 3k artı rol bakiye şimdide 2500 dağıtım yaptim. Yani ne yapmak lazım kuralları sana göre mi ayarlamak lazim. Neyse sen bu işin piriymissin belli. Ben beceremiyorum sen açarsan bir gün bende takip ederim öğrenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...