Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,498
26,507
113
Manyagin biri 4 buyuk bavula oldugu gibi viskiyle doldurdu 50 sise vardi abartmiorum neler donuyo

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,917
96,611
113
Valla ben içmiyorum cayi tercih ediyorum eniste benim de ickim caydir millet benden istiyordu da siniri olduğu için pek alamıyordum puhaa
Bende alkol kullanmıyorum çok nadir binde bir adaş ortam olursa içerim yoksa aramam
Bir ara vole sarmıştım en son 3 tane atıyordum her gece kıyak yapıyor kafayı ama

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,498
26,507
113
Olay tam cikis da olan 3 saniyelik gumruk onunden gecmeden gecio.bide ordaki adam telefonla konusurkn denk gelirsen her turlu gecersin .bazilari hic ugrasmk bile istemio uyuz tiplere cok gidiolar :)

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,513
10,695
113
Ulan bi biz mi alkoliğiz burda 😁

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,513
10,695
113
Ulan bi biz mi alkoliğiz burda 😁

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,513
10,695
113
Olay tam cikis da olan 3 saniyelik gumruk onunden gecmeden gecio.bide ordaki adam telefonla konusurkn denk gelirsen her turlu gecersin .bazilari hic ugrasmk bile istemio uyuz tiplere cok gidiolar :)
Benim yanımda 1 kere yakalandı ama afamı direk tanıyolarmış tekel miş falan çektiler direk

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Bende alkol kullanmıyorum çok nadir binde bir adaş ortam olursa içerim yoksa aramam
Bir ara vole sarmıştım en son 3 tane atıyordum her gece kıyak yapıyor kafayı ama
Valla bir arkadas bana bi içki markası demişti çok saçma bi isimdi 3 defa dedi bana 3 defa ismi unuttum sonra aradım baslicam snaa da içkinede diye almadım ona puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...