- 17,515
- 10,695
- 113
Kargo adresini veriyorum 😁Kibristan tam 16 sise getirdim kafam rahat
Kargo adresini veriyorum 😁Kibristan tam 16 sise getirdim kafam rahat
Ben de çok soktum daha önce biraz soğukkanlılık meselesi16 sise nasil getirdin onun siniri vardi sanki puaha
Kral keyifci misin , bagimliluk var mı?Biram bitti çok vahim 😁
Her ikisi de 🤣Kral keyifci misin , bagimliluk var mı?
Mastikayı bıraktın mı dayıKibristan tam 16 sise getirdim kafam rahat
3 defa gidip geldim valla da demek ben acemiyim 16 tane şişeye izin vermiyorlar puahaBen de çok soktum daha önce biraz soğukkanlılık meselesi![]()
2 bavul olay gumruk gecisten kalabalik bi ani bekle hizla gec 3 dur yedirioruz16 sise nasil getirdin onun siniri vardi sanki puaha
Site çekimi ödemiyor hakanim adam ne yapsın suan puahaUzun sürdü
Jack takilioz bu aralae cok ucuz a w cok ucuzMastikayı bıraktın mı dayı
Daha bitmedimi laSite çekimi ödemiyor hakanim adam ne yapsın suan puaha
Yasalı 2 şişeye düştü galiba da ben etkinlik işi yapıyodum eskiden hiç gitmesem 20-30 kere gitmişimdir. Bi yerden sonra 1 fazla 1 fazla diye diye geçirmeyi biliyosun 😄3 defa gidip geldim valla da demek ben acemiyim 16 tane şişeye izin vermiyorlar puaha
Sabiha mı Yeni havalimanı mı2 bavul olay gumruk gecisten kalabalik bi ani bekle hizla gec 3 dur yedirioruz
Canlı desteğe bi yem attın mı hocamYav bu site hic böyle yapmazdı 1 saat 20 dk oldu tık yok daha. Ödemede sorun olmaz ondan eminim de soguduk iyice
Yanında sırf onun için adam getirmiştir dayı da büyük alkolik3 defa gidip geldim valla da demek ben acemiyim 16 tane şişeye izin vermiyorlar puaha
Beklicen ypck bisi yok her turlu oderYav bu site hic böyle yapmazdı 1 saat 20 dk oldu tık yok daha. Ödemede sorun olmaz ondan eminim de soguduk iyice
YeniSabiha mı Yeni havalimanı mı
Valla ben kullanmıyorum da çevremde ki insalar benden istiyordu da siniri olduğu için getiremiyordum dostYasalı 2 şişeye düştü galiba da ben etkinlik işi yapıyodum eskiden hiç gitmesem 20-30 kere gitmişimdir. Bi yerden sonra 1 fazla 1 fazla diye diye geçirmeyi biliyosun 😄