- 3,122
- 806
- 113
Dinamobet 15-20 dk bulur çekim gelmesi çekim gelmemiştir reis ondan sessiz oluşu bence19 dakikadır online olmamış pokerde yemez işalla paraları 😁
Dinamobet 15-20 dk bulur çekim gelmesi çekim gelmemiştir reis ondan sessiz oluşu bence19 dakikadır online olmamış pokerde yemez işalla paraları 😁
Takılıyorum hocam maksat beklerken zaman geçsinDinamobet 15-20 dk bulur çekim gelmesi çekim gelmemiştir reis ondan sessiz oluşu bence
Uyuma sakın kral aman 😆Ula uykum gelmeye başladı şimdi ben gidersem esrarengiz olaylar olur burda kişi başı 2şer k dağıtım olur
Maksimım 30 dk bunlarda reis ama bu aralar havale çekimi sıkıntı 1-2 saati bulurBekliyoruz dostlar
4 saati buluyor havale ödemeleri bu arada 2 3 gündürBekliyoruz dostlar
İyi beklettilerBekliyoruz dostlar
bekliyelim eşreftekkkkBekliyoruz dostlar
Tmm kralBekliyoruz dostlar
8 yıldır oynarım 250k bile çektim Max 1 buçuk saat bekledim. O dedigin gibi olursa oda burdaki rol sanssizligidir4 saati buluyor havale ödemeleri bu arada 2 3 gündür
Hadi eşref kardeş yasaldan maçlar başlıyor kupon yapacağız daha söyle hızlandırsınlarBekliyoruz dostlar
Kalan 850 ile devam mı etsek 2 adım belki 2-3 kişi nasiplenir onla da8 yıldır oynarım 250k bile çektim Max 1 buçuk saat bekledim. O dedigin gibi olursa oda burdaki rol sanssizligidir
O kadarmiOrt
Kalan 850 ile devam mı etsek 2 adım belki 2-3 kişi nasiplenir onla da
rez knkOrt
Kalan 850 ile devam mı etsek 2 adım belki 2-3 kişi nasiplenir onla da
Havale limitlerinden sonra oldu. Umarım biz o kadar beklemeyiz reis8 yıldır oynarım 250k bile çektim Max 1 buçuk saat bekledim. O dedigin gibi olursa oda burdaki rol sanssizligidir
Yahu beklerken dedim. Arkadaş hepsini çekmedi içeride bakiye bıraktı ufak da olsa 2 takip edilir benceO kadarmi
Bu sitenin bekletmemesi lazim aslindaBekliyoruz dostlar