- 17,513
- 10,695
- 113
Özledik be bayadır gitmiyoruz 6 ay olmuştur😄70 lik jack 550 tl
1 litrelik jb 500
1 lite y raki 500
1 litre gobek 700
1 lite chivas 750
Özledik be bayadır gitmiyoruz 6 ay olmuştur😄70 lik jack 550 tl
1 litrelik jb 500
1 lite y raki 500
1 litre gobek 700
1 lite chivas 750
Sabihada daha kolay bu arada
Sen yine de getirme hocam 2 şişeden fazla sonra kulaklarımız çınlamasın 😀Valla ben kullanmıyorum da çevremde ki insalar benden istiyordu da siniri olduğu için getiremiyordum dost
Havale ise her site felç emmiYav bu site hic böyle yapmazdı 1 saat 20 dk oldu tık yok daha. Ödemede sorun olmaz ondan eminim de soguduk iyice
Ebemi ikyiler kasim 3 de 100 lira gittiÖzledik be bayadır gitmiyoruz 6 ay olmuştur😄
Valla ben içmiyorum cayi tercih ediyorum eniste benim de ickim caydir millet benden istiyordu da siniri olduğu için pek alamıyordum puhaaYanında sırf onun için adam getirmiştir dayı da büyük alkolik
AynenSabihada daha kolay bu arada
Bilmiyorum ki bende sohbet etmeye girdim konuya cekim bekliyor arkadas suan tek bildiğim bu suanDaha bitmedimi la![]()
Bende alkol kullanmıyorum çok nadir binde bir adaş ortam olursa içerim yoksa aramamValla ben içmiyorum cayi tercih ediyorum eniste benim de ickim caydir millet benden istiyordu da siniri olduğu için pek alamıyordum puhaa
He hayırlı sohbetler emmi ben içki içmiyomBilmiyorum ki bende sohbet etmeye girdim konuya cekim bekliyor arkadas suan tek bildiğim bu suan
3 fuble chivas icte gor kafayi voleymisBende alkol kullanmıyorum çok nadir binde bir adaş ortam olursa içerim yoksa aramam
Bir ara vole sarmıştım en son 3 tane atıyordum her gece kıyak yapıyor kafayı ama
Benim yanımda 1 kere yakalandı ama afamı direk tanıyolarmış tekel miş falan çektiler direkOlay tam cikis da olan 3 saniyelik gumruk onunden gecmeden gecio.bide ordaki adam telefonla konusurkn denk gelirsen her turlu gecersin .bazilari hic ugrasmk bile istemio uyuz tiplere cok gidiolar![]()
Valla bir arkadas bana bi içki markası demişti çok saçma bi isimdi 3 defa dedi bana 3 defa ismi unuttum sonra aradım baslicam snaa da içkinede diye almadım ona puahaBende alkol kullanmıyorum çok nadir binde bir adaş ortam olursa içerim yoksa aramam
Bir ara vole sarmıştım en son 3 tane atıyordum her gece kıyak yapıyor kafayı ama
Ne sitesi bu hocamUlan aslında milim de varmış gitsem mi 🤣