Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,445
28,542
113
Valla bilmiyorum kanka ben bu zamana kadar sadece geçen sene 80 k yi gördüm en fazla bu zamana kadar 80 k olunca para demiştim ki biraz daha katlayayim bedelli parası çıkarayım diye bı salakça bı amaç içine girmiştim tabi o parayı 1 haftada geri verdim o ayrı o yüzden sordum siz para kazanınca neyin psikolojisine giriyonuz da betleri arttırıyonuz
Sonra ske ske 6 ay yaptık 🤣

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,345
42,915
113
Valla bilmiyorum kanka ben bu zamana kadar sadece geçen sene 80 k yi gördüm en fazla bu zamana kadar 80 k olunca para demiştim ki biraz daha katlayayim bedelli parası çıkarayım diye bı salakça bı amaç içine girmiştim tabi o parayı 1 haftada geri verdim o ayrı o yüzden sordum siz para kazanınca neyin psikolojisine giriyonuz da betleri arttırıyonuz
3k param vardı oyuna girdim 5 10 olsun çekeyim yarin nba için kac kupon yaparim dedim oyun birden iyi verince herhalde zevke geldim yine 20 betten cevirmeye başladım duz 50 olsun çekerim diye 20 betten çevirdim 35k kaldi beti 80 e çektim o şekilde sıfırladım iste

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,345
42,915
113
Ne kattı sana askerlik hiç bişey aq
Ole deme askerlik iyi aslında sadece suresi çok fazla daha hayatında eline silah almamış adamlar var onlar askere gidip ellerine silah aldıklarında erkek olduğunun farkına varirlar zaten askerlik te az çok bunun için yapılır yarin bir gün savaş olduğunda elimize tas değilde silah alıp savaşalım diye de ama misal 1 2 ay olmasi lazim askerliğin

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,261
14,961
113
Ole deme askerlik iyi aslında sadece suresi çok fazla daha hayatında eline silah almamış adamlar var onlar askere gidip ellerine silah aldıklarında erkek olduğunun farkına varirlar zaten askerlik te az çok bunun için yapılır yarin bir gün savaş olduğunda elimize tas değilde silah alıp savaşalım diye de ama misal 1 2 ay olmasi lazim askerliğin
Acemi birliğinde ilk akşam yemeğinde kaşık kalmamıştı bana çorbaya ekmek banıp yemiştim o zamanlar nisanliydim evdekiler kahrından ölmüşler aw sözde bıçkın delikanliyiz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,445
28,542
113
Neresi iyi la poligon da ateş et daha iyi kaç kere veriyorlar silah 2 ya da bilemedin 3 bazılarına hiç tutturmadan bile askerlik bitirtiyorlar gereksiz safi masraf çok var askeriyede

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,345
42,915
113
Neresi iyi la poligon da ateş et daha iyi kaç kere veriyorlar silah 2 ya da bilemedin 3 bazılarına hiç tutturmadan bile askerlik bitirtiyorlar gereksiz safi masraf çok var askeriyede
Senlen tartışılmiyor maaslef ana kuzularini azda olsa erkeklestiriyorlar askerde puaah neyse nba basladi kaçtım ben