- 40,071
- 42,588
- 113
Valla son 3 maçtır 23 ten alıyordum geliyordu bugün barem 20 ye düşmüş suresi kısıtlı ama aldığı sürenin hakkini veriyor daha beni yaniltmadi dostumChiago daki arkadaşa güveniyor musun Erhan?
Valla son 3 maçtır 23 ten alıyordum geliyordu bugün barem 20 ye düşmüş suresi kısıtlı ama aldığı sürenin hakkini veriyor daha beni yaniltmadi dostumChiago daki arkadaşa güveniyor musun Erhan?
Bugun hem sana hem kendime sovdum dost hakkin helal et biz harbiden nasil kumarbaz olduk anlamış değilim slot hayatıma girdigi gün 50 yil yaslandim neredeyse artik kaybettiğimiz parayi bile söylemiyoruzBol sans kardesimmm
Dun 7 ribaund alir dedik 6 da kaldi onu da kara listeye ekledik dostcunningham şov var birazdan
bol şanslar dost
Nasıl anlamadim dostErhan abi newyor k oyuncu bahsi soylesene
Newyork birbtane oyuncu bahsi şöyle de oynuyalimNasıl anlamadim dost
Bol şansBolsans
J. Brunson oynanır gibi. Cunn. İle şut yarışı yaparlarNewyork birbtane oyuncu bahsi şöyle de oynuyalim
Buna oyna dost çok formda oyuncuNewyork birbtane oyuncu bahsi şöyle de oynuyalim
biz dün pas geçtik dost hastane işleri vardıDun 7 ribaund alir dedik 6 da kaldi onu da kara listeye ekledik dost
Sakatlik olmasın bari puaha kazasiz belasiz gelsin dostbiz dün pas geçtik dost hastane işleri vardı
bugun cunnigham 43.5 & durant 38.5 aldık
7de kalkıcaz ilk peri izleyip yatayım
o oynamıyor diye durant total aldım zatenSakatlik olmasın bari puaha kazasiz belasiz gelsin dost
Durant gelir cadenin baremi cidden çok fazla adama her mac 45 barem açıyorlar sürekli gününde olması lazim ki o bareme ulaşsın dun misal ulasamadio oynamıyor diye durant total aldım zaten
İns gelir son paramızı bastik sağolasın Erhan abiBuna oyna dost çok formda oyuncu
Sanada bolsans dostum son maçlarda 4 5 tane trip atiyor umarim bugunde sokar da bizi mahcup etmez rastgeleİns gelir son paramızı bastik sağolasın Erhan abi
Yeminimi bozdum uleanBolsans
Benden adam olmaz diyelimYeminimi bozdum ulean
İnsSanada bolsans dostum son maçlarda 4 5 tane trip atiyor umarim bugunde sokar da bizi mahcup etmez rastgele
Bana niye sövdün kanka ben naptim hahhdssBugun hem sana hem kendime sovdum dost hakkin helal et biz harbiden nasil kumarbaz olduk anlamış değilim slot hayatıma girdigi gün 50 yil yaslandim neredeyse artik kaybettiğimiz parayi bile söylemiyoruz