- 40,601
- 43,199
- 113
Vay be iste bi fırsatını bulup 2 saat kestirirsin sen puahaUyumazsam sabah işimi layıkıyla yapamam
Vay be iste bi fırsatını bulup 2 saat kestirirsin sen puahaUyumazsam sabah işimi layıkıyla yapamam
Sedye de uyumak rahat olmuyor dostVay be iste bi fırsatını bulup 2 saat kestirirsin sen puaha
Hastanede mi çalışıyon agaSedye de uyumak rahat olmuyor dost
Zaten tek oynadigim oyun o zaten dunde ordan aldim beti 80 e çıkardım 100 el bos atti aslında o oyunu küçük betten oynamak lazım yüksek betten oyun vermiyor kolay kolay2k yatırınca aviatorde 6 yapıp 2k satın aliyodum slotta en kötü 4 çekerim diye odemeyince yine ala ala kazancı da kayiba çekiyoz slot Nalet tek spinde dünyaları verecekmiş gibi takiliyoz da 1 ayda 200k kârdan zarar ettim slotta gitti hepsi sporda topladığımı slotta yedim senin Nalet oyunda 100 dazling Cash mıdır nedir 100-200-300 bet ödemedi hiç Nalet oyun
Ona benzer. Verem Savaş dispanseriHastanede mi çalışıyon aga
O kadar rahatına duskun olsan suan uyumus olman lazımdı bu benim şahsi fikrim puaha sen ayak tada uyursun sikinti yapmaSedye de uyumak rahat olmuyor dost
200 k yi nasıl yedin ya2k yatırınca aviatorde 6 yapıp 2k satın aliyodum slotta en kötü 4 çekerim diye odemeyince yine ala ala kazancı da kayiba çekiyoz slot Nalet tek spinde dünyaları verecekmiş gibi takiliyoz da 1 ayda 200k kârdan zarar ettim slotta gitti hepsi sporda topladığımı slotta yedim senin Nalet oyunda 100 dazling Cash mıdır nedir 100-200-300 bet ödemedi hiç Nalet oyun
100 200 betten yarim saat farm yap egt de gorursun dost200 k yi nasıl yedin ya
Amaç ne oluyor o betlerden oynayınca samimi soruyorum araba ev falan almak için mi100 200 betten yarim saat farm yap egt de gorursun dost
Valla ev araba parası alsak ta o para ayni şekilde kumara gider amaçsız oynuyoruz gelince de devam edip sifirliyoruzAmaç ne oluyor o betlerden oynayınca samimi soruyorum araba ev falan almak için mi
Yok amaç falan hiyarliktan başka bisi değil hwhdhssAmaç ne oluyor o betlerden oynayınca samimi soruyorum araba ev falan almak için mi
Malesef iflah olmazsın. ÜzgünümValla ev araba parası alsak ta o para ayni şekilde kumara gider amaçsız oynuyoruz gelince de devam edip sifirliyoruz
Nfc varmi telindeDinamik pay kimlik kartı on yüzü okumuyor bilgisi olan varmı
Bol şanslar diliyorum dostBolsans
Var ne alaka NFC kamera kimlik ön yüzünden bahsediyorumNfc varmi telinde
Allah tan 15k parayi nakite çektim 15 karton sigara alacak param var gerisi teferruat artikMalesef iflah olmazsın. Üzgünüm
Cok tsk ederim hocamBol şanslar diliyorum dost
Valla bilmiyorum kanka ben bu zamana kadar sadece geçen sene 80 k yi gördüm en fazla bu zamana kadar 80 k olunca para demiştim ki biraz daha katlayayim bedelli parası çıkarayım diye bı salakça bı amaç içine girmiştim tabi o parayı 1 haftada geri verdim o ayrı o yüzden sordum siz para kazanınca neyin psikolojisine giriyonuz da betleri arttırıyonuzValla ev araba parası alsak ta o para ayni şekilde kumara gider amaçsız oynuyoruz gelince de devam edip sifirliyoruz