Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.00

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
2k yatırınca aviatorde 6 yapıp 2k satın aliyodum slotta en kötü 4 çekerim diye odemeyince yine ala ala kazancı da kayiba çekiyoz slot Nalet tek spinde dünyaları verecekmiş gibi takiliyoz da 1 ayda 200k kârdan zarar ettim slotta gitti hepsi sporda topladığımı slotta yedim senin Nalet oyunda 100 dazling Cash mıdır nedir 100-200-300 bet ödemedi hiç Nalet oyun
Zaten tek oynadigim oyun o zaten dunde ordan aldim beti 80 e çıkardım 100 el bos atti aslında o oyunu küçük betten oynamak lazım yüksek betten oyun vermiyor kolay kolay

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,439
22,905
113
Oyuncu bahsi oynaya oynaya Erhani da alıştirdim. Artık normal alt üst girmiyor NBA

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,589
28,742
113
2k yatırınca aviatorde 6 yapıp 2k satın aliyodum slotta en kötü 4 çekerim diye odemeyince yine ala ala kazancı da kayiba çekiyoz slot Nalet tek spinde dünyaları verecekmiş gibi takiliyoz da 1 ayda 200k kârdan zarar ettim slotta gitti hepsi sporda topladığımı slotta yedim senin Nalet oyunda 100 dazling Cash mıdır nedir 100-200-300 bet ödemedi hiç Nalet oyun
200 k yi nasıl yedin ya

Slayer00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
149
47
28
Dinamik pay kimlik kartı on yüzü okumuyor bilgisi olan varmı

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,589
28,742
113
Valla ev araba parası alsak ta o para ayni şekilde kumara gider amaçsız oynuyoruz gelince de devam edip sifirliyoruz
Valla bilmiyorum kanka ben bu zamana kadar sadece geçen sene 80 k yi gördüm en fazla bu zamana kadar 80 k olunca para demiştim ki biraz daha katlayayim bedelli parası çıkarayım diye bı salakça bı amaç içine girmiştim tabi o parayı 1 haftada geri verdim o ayrı o yüzden sordum siz para kazanınca neyin psikolojisine giriyonuz da betleri arttırıyonuz