Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 / Nba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3500
Kupon Oranı
3.66

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,412
1,679
113
Kafa kafaya gidiyorlar fauller falan bir aksilik olmazsa gelir insallah

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,475
43,036
113
Bu burdan gelmezse bu kez mucize olur son 1 dakika 10 sayi olur faullerden artik skorda eşit zaten skore eşit diye girdik iyide attılar eşek erifler

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,415
6,695
113
185 devam

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,993
96,757
113
Adam atiyir ama tuttuyor
Vatan aç karnına kurtarılmıyor görev paylaşımı bu hepsi aynı şansına artık bende gece yatardaydım bir şey yapmadık doğru düzgün bir sıkıntısı ceza verildiği zaman gececileride dikiyorlardı kaldırıyorlar uykudan zaten 2 saat uyumuşsun öğle yemeğinde millet koğuşa girer paldır küldür hayvan gibi uyku sıkıntısı oldu biraz

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,874
2,208
113
Vatan aç karnına kurtarılmıyor görev paylaşımı bu hepsi aynı şansına artık bende gece yatardaydım bir şey yapmadık doğru düzgün bir sıkıntısı ceza verildiği zaman gececileride dikiyorlardı kaldırıyorlar uykudan zaten 2 saat uyumuşsun öğle yemeğinde millet koğuşa girer paldır küldür hayvan gibi uyku sıkıntısı oldu biraz
Zor atllattik çok şükür ama güzel zamanlardı yadirgamiyorum ama stresliydi ha havan mi düşecek yok o mu olacak diye dusunebikiyorduj bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...