- 9,374
- 1,276
- 113
He yaKanka git uyu. Yanlış yerde sayıyon
He yaKanka git uyu. Yanlış yerde sayıyon
Kesene bereket yazdım şimdi@Enişte
@Marley
@Golcümetin
@KaRaa
Ben cekim gelince marleye atacam @Marley snaa zahmet dağıtımı yaparsın iyi geceler emeğinize sağlık beyler bugünlük bu kadar yetti bize kanser olmadan uyuyalım enisi görüşmek üzere
Bana iban at sen yoksun diye marley senin ödülü tekrar bana attiKesene bereket yazdım şimdi
Oturduğum yerde uyumuşumBana iban at sen yoksun diye marley senin ödülü tekrar bana atti
Denver ilk çeyrek 62.5 üst kasa atıldıBana iban at sen yoksun diye marley senin ödülü tekrar bana atti
Merak ettiğim o kişi hiç erhan a ödül falan için gönderim falan yaptımı bilmediğimden soruyorum yadabhiç dağıtım yaptımıYa varya Allah çarpsın şöyle muhabbetler yüzünden insanın konu acasi gelmiyor 10 kere atarsın niye 11.kere atmadın diye trip atan insanlar var burda ya
Ya da hiç dağıtım yaptı mı daha doğru bi soruMerak ettiğim o kişi hiç erhan a ödül falan için gönderim falan yaptımı bilmediğimden soruyorum yadabhiç dağıtım yaptımı
Won çiçeem sonra 2. Çeyrek 60,5 üst aldın yattın dimi kesin yaşandı 🤣🤣🤣Denver ilk çeyrek 62.5 üst kasa atıldı
Bende yaşandı buWon çiçeem sonra 2. Çeyrek 60,5 üst aldın yattın dimi kesin yaşandı 🤣🤣🤣