- 7,412
- 1,679
- 113
4.40 süre 18 kalan
Senin için zor olur mu la 3 dakika da yapıyorsundur senSöylediğin gibi değil hicamn ben tugay komutanin ascisiydim yemek yaparken elim ayağım titriyordu sabah 4 de geldiği oluyordu gece 12 de geldiği oluyordu zor yani
Özene bozene yapiyorsun kral erbas vermiyorum tugay komutanj adam aç Irak'ta. GeliyorduSenin için zor olur mu la 3 dakika da yapıyorsundur sen
Biliyorum kanka ben paşaların albaylarin içinde yaptım askerliğimi 3 tane uzman çavuş albaya yemek tattiriyordu her gün erleri nasıl çalıştırdiklarini sen düşün işteÖzene bozene yapiyorsun kral erbas vermiyorum tugay komutanj adam aç Irak'ta. Geliyordu
Vatan aç karnına kurtarılmıyor görev paylaşımı bu hepsi aynı şansına artık bende gece yatardaydım bir şey yapmadık doğru düzgün bir sıkıntısı ceza verildiği zaman gececileride dikiyorlardı kaldırıyorlar uykudan zaten 2 saat uyumuşsun öğle yemeğinde millet koğuşa girer paldır küldür hayvan gibi uyku sıkıntısı oldu birazAdam atiyir ama tuttuyor
Zor atllattik çok şükür ama güzel zamanlardı yadirgamiyorum ama stresliydi ha havan mi düşecek yok o mu olacak diye dusunebikiyorduj bazenVatan aç karnına kurtarılmıyor görev paylaşımı bu hepsi aynı şansına artık bende gece yatardaydım bir şey yapmadık doğru düzgün bir sıkıntısı ceza verildiği zaman gececileride dikiyorlardı kaldırıyorlar uykudan zaten 2 saat uyumuşsun öğle yemeğinde millet koğuşa girer paldır küldür hayvan gibi uyku sıkıntısı oldu biraz