Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DomenicoWakko / Son Maça Kalan Dede Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
@Kaan03 şaşırma dost o kendini.biliyor senlik sizlik bir durum yok dedecim de biliyor zaten

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,213
4,887
113

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,634
2,647
113

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
@Shellac @SEVEN bu arkadaş sırf burayı para için kullanıyor bana DM'DEN hakaretler yağdırıyor zamanında benden 2-3 ödül aldı ben kazandım aylardır atmadı atmıyor ve onu da geçtim küfür ediyor DM'DEN. Dikkat edin bu kişiye 1 tane etkinlik açtığını göremezsin konuda para ismi geçiyorsa o konuyu dibine kadar takip eder. Böyle bir şeyi asla yapmazdım ama ilk kez yapıyorum yeter artık.

Ekli dosyalar

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
@Shellac @SEVEN bu arkadaş sırf burayı para için kullanıyor bana DM'DEN hakaretler yağdırıyor zamanında benden 2-3 ödül aldı ben kazandım aylardır atmadı atmıyor ve onu da geçtim küfür ediyor DM'DEN. Dikkat edin bu kişiye 1 tane etkinlik açtığını göremezsin konuda para ismi geçiyorsa o konuyu dibine kadar takip eder. Böyle bir şeyi asla yapmazdım ama ilk kez yapıyorum yeter artık.
Boş herif etkinlik çok açtım yalancı seni 2 sen gelip burda akbaba diyemezsin millete senin ne haddine boş herif

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
İtici herif seni hiç utanmıyorsun yazarken
Ben hakaret etmiyorum lafı olmayan hakaret eder seni bu kadar sinirlendiren ne ? Sen hayırdır ya ben kimlerden ne zaman neler istediğini kimin kimden ne istediğini her zaman biliyorum sen merak etme . Ya simdi konuşturma beni işine bak muhatabım değilsin