- 17,213
- 4,887
- 113
Grand sağlam ama yavaş
Kesenee bereket olsun dostumDestek veren dostlara teşekkür ediyorum dostlar bugünlük 3 dostumuza ulaşalım , ulaşamadıklarımız kusurumuza bakmasınlar ,
@Jaddy
@pehlivan35
@trabzonliy61 dostlar özelden payfix iletirseniz şans parası atayım.
@Daimon reis burası yeşillendi ödüller gönderilecek.
Sağolasın kralDestek veren dostlara teşekkür ediyorum dostlar bugünlük 3 dostumuza ulaşalım , ulaşamadıklarımız kusurumuza bakmasınlar ,
@Jaddy
@pehlivan35
Kesene bereket kazananlara tebriklerDestek veren dostlara teşekkür ediyorum dostlar bugünlük 3 dostumuza ulaşalım , ulaşamadıklarımız kusurumuza bakmasınlar ,
@Jaddy
@pehlivan35
kesene bereket reisDestek veren dostlara teşekkür ediyorum dostlar bugünlük 3 dostumuza ulaşalım , ulaşamadıklarımız kusurumuza bakmasınlar ,
@Jaddy
@pehlivan35
Lan boş herif ben deprem bölgesinden geldim önüne gelene çamur atma sen ne itici tipsin@Kaan03 şaşırma dost o kendini.biliyor senlik sizlik bir durum yok dedecim de biliyor zaten
Ben seninle ilgili hiçbir şey yazmadım. Bak babanın oğlu yok karşında benimle lanlı lunlu konuşmaLan boş herif ben deprem bölgesinden geldim önüne gelene çamur atma sen ne itici tipsin
Boş herif etkinlik çok açtım yalancı seni 2 sen gelip burda akbaba diyemezsin millete senin ne haddine boş herif@Shellac @SEVEN bu arkadaş sırf burayı para için kullanıyor bana DM'DEN hakaretler yağdırıyor zamanında benden 2-3 ödül aldı ben kazandım aylardır atmadı atmıyor ve onu da geçtim küfür ediyor DM'DEN. Dikkat edin bu kişiye 1 tane etkinlik açtığını göremezsin konuda para ismi geçiyorsa o konuyu dibine kadar takip eder. Böyle bir şeyi asla yapmazdım ama ilk kez yapıyorum yeter artık.
İtici herif seni hiç utanmıyorsun yazarkenBen seninle ilgili hiçbir şey yazmadım. Bak babanın oğlu yok karşında benimle lanlı lunlu konuşma
sorun nedir dostumİtici herif seni hiç utanmıyorsun yazarken
Ben hakaret etmiyorum lafı olmayan hakaret eder seni bu kadar sinirlendiren ne ? Sen hayırdır ya ben kimlerden ne zaman neler istediğini kimin kimden ne istediğini her zaman biliyorum sen merak etme . Ya simdi konuşturma beni işine bak muhatabım değilsinİtici herif seni hiç utanmıyorsun yazarken
Sorun ne mi? Adam bana özelden bunu yazıyor? Sorun ne olabilir kral ben de mi illa küfür edeyim karşılıklı küfürlesince çözüme eriyor musorun nedir dostum
Bu çoçuk ben kaç gündür yoktum deprem bölgesindeydim millette akbaba diyor durduk yere ortamı geriyorsorun nedir dostum