Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DomenicoWakko / Son Maça Kalan Dede Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Sorun ne mi? Adam bana özelden bunu yazıyor? Sorun ne olabilir kral ben de mi illa küfür edeyim karşılıklı küfürlesince çözüme eriyor mu
Senin psikolojin bozuk kardeşim sen git görün millete çamur at sonra bana küfür ediyor diyerek ağla

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Bu çoçuk ben kaç gündür yoktum deprem bölgesindeydim millette akbaba diyor durduk yere ortamı geriyor
Sensin lan çocuk olum bak haddini bil canımı sıkma benim. Benimle düzgün konuş diyorum sana kaç defadır ben senin adına bir şey yazmadım. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor merak etme

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,203
187,317
113
Sorun ne mi? Adam bana özelden bunu yazıyor? Sorun ne olabilir kral ben de mi illa küfür edeyim karşılıklı küfürlesince çözüme eriyor mu
sen neden adama yazıyorsun lanlu bunlu konuşma diye
niye uzatıyorsun
ilk olayda haber verin

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
sen neden adama yazıyorsun lanlu bunlu konuşma diye
niye uzatıyorsun
ilk olayda haber verin
Bu bene shellac brn eski blood54 ben çok etkinlik açtım kaç senedir buradayım bilirsin ben deprem bölgesinden yeni gelmişim ortalığı hep kaosa sürüyor millette laf atmaya çalışıyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Bu bene shellac brn eski blood54 ben çok etkinlik açtım kaç senedir buradayım bilirsin ben deprem bölgesinden yeni gelmişim ortalığı hep kaosa sürüyor millette laf atmaya çalışıyor
Olum bak beni kötü konuşturma adam ol iki dakika adam ol dolandırıcı herif zamanında kimlere kazançları dan sonra yazdıklarını ben çok iyi biliyorum çekimlerini ve paylasmadiklarini da çok iyi biliyorum beni konuşturtma bı bas git

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,203
187,317
113
kim olduğunun önemi yok dostum
yada ne kadar etkinlik açtın onunda bi önemi yok
Burada sadece Saygılı olmak zorundasınız
bir birinize karşı saygılı olun Lütfen.

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Olum bak beni kötü konuşturma adam ol iki dakika adam ol dolandırıcı herif zamanında kimlere kazançları dan sonra yazdıklarını ben çok iyi biliyorum çekimlerini ve paylasmadiklarini da çok iyi biliyorum beni konuşturtma bı bas git
Hahaha psikolojin bozuk uza

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
50 kere yaptık hocam yönetim geliyor kavga etmeyin diyor adam babamiza serefimize küfür ediyor burada illa biz de mi edelim ya anlamadım ki hocam bu kadar basit mi bu işler
Dostum adminler adaletli bana göre ama birçok işleri var sen yönetime bildir görünce zaten gereken yapılır zaten gereken yapıldı 2 gün ban yedi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Dostum adminler adaletli bana göre ama birçok işleri var sen yönetime bildir görünce zaten gereken yapılır zaten gereken yapıldı 2 gün ban yedi
Biliyorum dostum ondan yönetime bildirdim de yani bozdu bütün sinirimi neyse . Bakalım