Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DoktorX | Basketbol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,303
5,555
113
Adam geri verin diye yazmamış. Hak edene gitsin demiş. İsmim olduğu icin cevap veriyorum. Her konuda birilerine laf atmaktan vazgeçersen kendine düşman edinmezsin. İyi forumlar
yaaa o kadar bos yapıyor ki . ne zaman kendisine bi sey cikmasa hemen gozu kalmis gibi laf atma cabasinda . adam bi etkinlik acmis eglencesine kendisine ciksa laga luga yapmicak

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Sanki kime ula
Adam geri verin diye yazmamış. Hak edene gitsin demiş. İsmim olduğu icin cevap veriyorum. Her konuda birilerine laf atmaktan vazgeçersen kendine düşman edinmezsin. İyi forumlar
Düzgün insanlara gram lafım olmaz hakan hakan dedim bak foyası ortaya çıktı ben boşa konuşmam merak etme sen

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,068
7,933
113
yaaa o kadar bos yapıyor ki . ne zaman kendisine bi sey cikmasa hemen gozu kalmis gibi laf atma cabasinda . adam bi etkinlik acmis eglencesine kendisine ciksa laga luga yapmicak
Beni ilgilendirmiyor kardeşim. Konuda ismim olduğu ve oradakilere genelleme konuştuğu icin cevap verdim. Gerisi beni ilgilendirmiyor

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,068
7,933
113
Sanki kime ula
Düzgün insanlara gram lafım olmaz hakan hakan dedim bak foyası ortaya çıktı ben boşa konuşmam merak etme sen
Beni ne hakan neden baskasi ilgilendirmiyor. Dediğim gibi etikettekilere laf ettiğin icin bende orda olduğum icin cevap verme gereği duydum. Gerisi beni ilgilendirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...