- 8,185
- 8,012
- 113
Onda para bitmez. Çok yetenekli çok kabiliyetli@DoktorX benim hakkimi @Erhan2121 e verebilirsin kabul ederse parasi bitmis herhalde yazmayi keser belki
Onda para bitmez. Çok yetenekli çok kabiliyetli@DoktorX benim hakkimi @Erhan2121 e verebilirsin kabul ederse parasi bitmis herhalde yazmayi keser belki
Allah razı olsun fake etkinlik açıp milleti 6 saat takip ettirdiğin günleri unutma rezilsiniz bari ssusun@DoktorX benim hakkimi @Erhan2121 e verebilirsin kabul ederse parasi bitmis herhalde yazmayi keser belki
Bana devretti o da iban mi atayım@DoktorX benim hakkimi @Erhan2121 e verebilirsin kabul ederse parasi bitmis herhalde yazmayi keser belki
Banada verebılırsnYokluk zamani vurdu bizide
Ac ağzını geliyoBanada verebılırsn
yaaa o kadar bos yapıyor ki . ne zaman kendisine bi sey cikmasa hemen gozu kalmis gibi laf atma cabasinda . adam bi etkinlik acmis eglencesine kendisine ciksa laga luga yapmicakAdam geri verin diye yazmamış. Hak edene gitsin demiş. İsmim olduğu icin cevap veriyorum. Her konuda birilerine laf atmaktan vazgeçersen kendine düşman edinmezsin. İyi forumlar
Bana kimse sitem etmesin dün bugün alışverişimin olduğu herkese ulaştım 😔Yokluk zamani vurdu bizide
Kocaman oooo yaptımAc ağzını geliyo
Düzgün insanlara gram lafım olmaz hakan hakan dedim bak foyası ortaya çıktı ben boşa konuşmam merak etme senAdam geri verin diye yazmamış. Hak edene gitsin demiş. İsmim olduğu icin cevap veriyorum. Her konuda birilerine laf atmaktan vazgeçersen kendine düşman edinmezsin. İyi forumlar
Yok valla sitem ettiğim yok sabah ulaştın zaten yapacağını yaptın gırgır indayiz işinBana kimse sitem etmesin dün bugün alışverişimin olduğu herkese ulaştım 😔
hangisi faket etkinlik canım benim. kazandikta gondermedik mi ?Allah razı olsun fake etkinlik açıp milleti 6 saat takip ettirdiğin günleri unutma rezilsiniz bari ssusun
Beni ilgilendirmiyor kardeşim. Konuda ismim olduğu ve oradakilere genelleme konuştuğu icin cevap verdim. Gerisi beni ilgilendirmiyoryaaa o kadar bos yapıyor ki . ne zaman kendisine bi sey cikmasa hemen gozu kalmis gibi laf atma cabasinda . adam bi etkinlik acmis eglencesine kendisine ciksa laga luga yapmicak
Hayır yollmadın slot oynadınhangisi faket etkinlik canım benim. kazandikta gondermedik mi ?
evet oynadim gunun guzel gecsin hacimHayır yollmadın slot oynadın
Doktor neden bana ulaşmadınBana kimse sitem etmesin dün bugün alışverişimin olduğu herkese ulaştım 😔
Helal doktor loser's konusundan beri takip ediyorum seniBana kimse sitem etmesin dün bugün alışverişimin olduğu herkese ulaştım 😔
Beni ne hakan neden baskasi ilgilendirmiyor. Dediğim gibi etikettekilere laf ettiğin icin bende orda olduğum icin cevap verme gereği duydum. Gerisi beni ilgilendirmiyorSanki kime ula
Düzgün insanlara gram lafım olmaz hakan hakan dedim bak foyası ortaya çıktı ben boşa konuşmam merak etme sen
İftardan sonra losers tayfasına dağıtım yapacaktım ama bir kaç kişi benden önce davranıp sitemkar şekilde konuştu boşver dedim. Gerek yok böyle şeylereYok valla sitem ettiğim yok sabah ulaştın zaten yapacağını yaptın gırgır indayiz işin
Bende ama bizi tanımıyorHelal doktor loser's konusundan beri takip ediyorum seni