Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DoktorX | Basketbol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
hangisi faket etkinlik canım benim. kazandikta gondermedik mi ?
La kime ne yapmisisn bugune kadar bir kişiye ödül mü gondernissin 100 liralık kupon yapip yok 10k vurdum diyordun 6 saat millet takip ediyordu unuttun mu o günleri susun Allah aşkına susun ben dun 5 alıp 3 dagitittim benim kadar bu forumda kim para dağıtmış la açtırma benim azimi

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,303
5,553
113
La kime ne yapmisisn bugune kadar bir kişiye ödül mü gondernissin 100 liralık kupon yapip yok 10k vurdum diyordun 6 saat millet takip ediyordu unuttun mu o günleri susun Allah aşkına susun ben dun 5 alıp 3 dagitittim benim kadar bu forumda kim para dağıtmış la açtırma benim azimi
bana etiket atildiysa ya da benimle alakalı bi seyde bu sekilde konusma yeter biladerim.snnle bir sorunum yok. snnle hic bir sekilde alisverisimde olmaz. ACSANA AGZİNİ !!! .gunun guzel gecsiN

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
bana etiket atildiysa ya da benimle alakalı bi seyde bu sekilde konusma yeter biladerim.snnle bir sorunum yok. snnle hic bir sekilde alisverisimde olmaz. ACSANA AGZİNİ !!! .gunun guzel gecsiN
Isine bak hade uzatma ben alıntı yapmıyorum sizi sizde yapmayın yoksay beni görmezsin rahatlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...