- 7,913
- 1,041
- 113
Bol şanslarAtm yürüyorum 20 K bakiye olursa finalde rastgele 3x 500
Bol şanslarAtm yürüyorum 20 K bakiye olursa finalde rastgele 3x 500
N’oluyo laaa 🤣DENVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ADAMSINNNNNNNNNN ADAM ADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tebrikler Ne kadar kazandık ?DENVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ADAMSINNNNNNNNNN ADAM ADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ben bu denverın tasakları alırım löp löp ağzımda gezdiririm helal olsun muciize olduN’oluyo laaa 🤣
Öyle demesen iyiydiBen bu denverın tasakları alırım löp löp ağzımda gezdiririm helal olsun muciize oldu
Helal olsun kanka afiyet bal şeker olsun 😋Ben bu denverın tasakları alırım löp löp ağzımda gezdiririm helal olsun muciize oldu
Hepsi zenci sıkıntı 🤣Öyle demeden iyiydi![]()
Geldım kanka bıdaha sole puahajBen bu denverın tasakları alırım löp löp ağzımda gezdiririm helal olsun muciize oldu
dep iy 62.5 alt son maçtı ilk per 36 attı bi ara 7 orana cıktı ama son 4dknın 3dksı sayı atamadı son 1 dk basket foul attı 60 oldu son hucum denverdı murraydı galıba 3luk denedı soktu söverken ayağı cizgiye degmis 2 sayı olarak düzelttiler tam 62 bitti kupon tuttuuN’oluyo laaa 🤣
Ooooo 🤣Geldım kanka bıdaha sole puahaj
Yarım sayıyla içerde bravoooo makinaaa 👏 👏dep iy 62.5 alt son maçtı ilk per 36 attı bi ara 7 orana cıktı ama son 4dknın 3dksı sayı atamadı son 1 dk basket foul attı 60 oldu son hucum denverdı murraydı galıba 3luk denedı soktu söverken ayağı cizgiye degmis 2 sayı olarak düzelttiler tam 62 bitti kupon tuttuu
O kadar heyecan yaptığına göre vardır birkaç yüz k Tebriklerdep iy 62.5 alt son maçtı ilk per 36 attı bi ara 7 orana cıktı ama son 4dknın 3dksı sayı atamadı son 1 dk basket foul attı 60 oldu son hucum denverdı murraydı galıba 3luk denedı soktu söverken ayağı cizgiye degmis 2 sayı olarak düzelttiler tam 62 bitti kupon tuttuu
Kaç para kazandık?dep iy 62.5 alt son maçtı ilk per 36 attı bi ara 7 orana cıktı ama son 4dknın 3dksı sayı atamadı son 1 dk basket foul attı 60 oldu son hucum denverdı murraydı galıba 3luk denedı soktu söverken ayağı cizgiye degmis 2 sayı olarak düzelttiler tam 62 bitti kupon tuttuu
Slot oynuyor galiba akşama geri döner@DESTURSUZ durum ne dostum geliyo mu kupon
Tebrikler dostdep iy 62.5 alt son maçtı ilk per 36 attı bi ara 7 orana cıktı ama son 4dknın 3dksı sayı atamadı son 1 dk basket foul attı 60 oldu son hucum denverdı murraydı galıba 3luk denedı soktu söverken ayağı cizgiye degmis 2 sayı olarak düzelttiler tam 62 bitti kupon tuttuu
Kral, yaşını bilmiyorum, evli değilsen annen, evli isen yengemiz bu saatte ekmek almaya git dese gidermisinya bu eyüpsultanın yokuşu varyq lanet olsun