Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dayımı Kaybettim

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
885
113
Yav
Tineri fazla koymuşun kanka yaramıyosa içme acinin rengi olmaz kanka acını yaşarken niye takım muhabbetine giriyon
Niye colk cocugunu dahil ediyon niye uzatıyon sen kafayı yemişin ama yinede başın saolsın
Gardasim baş geç yorum yapmak zorunda değilsin ki ..

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Adamın dayısı ölmüş muhabbete bak yok beni bjkli yapti yok o gsli şu forumda her şeyi görüyorum maalesef bubarada başın saolsun diyorum sadece Allah rahmet eylesin

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
885
113
Adamın dayısı ölmüş muhabbete bak yok beni bjkli yapti yok o gsli şu forumda her şeyi görüyorum maalesef bubarada başın saolsun diyorum sadece Allah rahmet eylesin
Dostlar sağolsun gardaş da ne var bunda onu anlamadım. Kaç senedir forum dayım nerde kime bir kötü konuşmamız olmuş nedir yani babam GS li ilk esimden olan oğlum GS li kızım ve yegenlerim Bjk li bu renk takım rencide edici bir durum yok . Allah razı olsun herkezden..

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,084
1,109
113

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
Başın sağolsun abi Rabbim geride kalanlara sabırlar versin cenaze nerde Karşıyaka mı

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Dostlar sağolsun gardaş da ne var bunda onu anlamadım. Kaç senedir forum dayım nerde kime bir kötü konuşmamız olmuş nedir yani babam GS li ilk esimden olan oğlum GS li kızım ve yegenlerim Bjk li bu renk takım rencide edici bir durum yok . Allah razı olsun herkezden..
Dost kötü biri oldugunu belirtmedim ben ama dayım öldü konusunda nasil takım konuşması oluyor garip geldi her şeyin zamanı yeri var bence