- 3,231
- 2,002
- 113
Mekanı cennet olsun kardeşimMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Mekanı cennet olsun kardeşimMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Ortaköy deydi gardasim aminn..Başın sağolsun abi Rabbim geride kalanlara sabırlar versin cenaze nerde Karşıyaka mı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Tekrar başın sağolsun abi temiz insanmış kar yağarken rahmetli olmuş öyle derler eskiler bilmiyorum dikkat et Allah'a emanet olOrtaköy deydi gardasim aminn..
Haklısın belkide ne diyelim eyvallah.👍Dost kötü biri oldugunu belirtmedim ben ama dayım öldü konusunda nasil takım konuşması oluyor garip geldi her şeyin zamanı yeri var bence
Eyvallah kardeşim sende kendine dikkat et sağolasın..Tekrar başın sağolsun abi temiz insanmış kar yağarken rahmetli olmuş öyle derler eskiler bilmiyorum dikkat et Allah'a emanet ol
Başın sağ olsunMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam