- 587
- 157
- 43
.Merhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Allah rahmet eylesin kardeşim
.Merhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Başın sağolsun dost. Mekanı cennet olsun🦅🙏Merhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Başınız sağolsun aga Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabır versin inşallahMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Basin saolsunMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Basın sagolsun Allah sabir versin geride kalanlaraMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Amin kardeşimElden birşey gelmiyor maalesef herkesin ömrü uzun olsun ne denir pek bilmem ama Allah herkeze hayırlı ölüm ve hayırlı ömür versin ..
Eyvallah kardeşim dostlar sağolsunBasın sagolsun Allah sabir versin geride kalanlara
Dostlar sağolsun..Başın sağ olsun
Kalp krizi geçirdi kardeş maalesefNiye öldü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kalp krizi geçirdi kardeş maalesef
Başın sağolsun dostMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam