Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dayımı Kaybettim

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Anladığım kadariyla adam zaten cenazeye degil gslilerden once neden bjkliler ölüyor diye üzülüyor
Tamam konu arasında lafı geçer açarsın da abi bunun için konu açmak, git iki yardımın dokunsun yani adamın cenazesine demi pide dağıt çay dağıt, forumda ne iş yani? Ha Allah rahmet eylesin o ayrı konu.

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
55
28
Başın Sağolsun Dostum. Bende 1.5 sene oldu dayımı kaybedeli Kalp krizi :(

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,526
981
113
Tamam konu arasında lafı geçer açarsın da abi bunun için konu açmak, git iki yardımın dokunsun yani adamın cenazesine demi pide dağıt çay dağıt, forumda ne iş yani? Ha Allah rahmet eylesin o ayrı konu.
dogru söylüyorsun 1 hafta sonra gelirsin acarsın konu ben bu insanları cçzemiyorum ceneza var aklınıza ilk forum mu geliyor konu acmak anlamıyorum benim abim öldü ben foruma 20gün girmedim aklıma forum bile gelmedi acımdan ben bu insanları anlamıyorum

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,913
1,041
113
Başın sağolsun mekanı cennet olsun

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
dogru söylüyorsun 1 hafta sonra gelirsin acarsın konu ben bu insanları cçzemiyorum ceneza var aklınıza ilk forum mu geliyor konu acmak anlamıyorum benim abim öldü ben foruma 20gün girmedim aklıma forum bile gelmedi acımdan ben bu insanları anlamıyorum
Yani buradaki insanlar garip ya bir şey diyemiyorum, bir de sen hep dikkatimi çekiyorsun Kırıkkaleli misin!

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
783
367
83
Tineri fazla koymuşun kanka yaramıyosa içme acinin rengi olmaz kanka acını yaşarken niye takım muhabbetine giriyon
Niye colk cocugunu dahil ediyon niye uzatıyon sen kafayı yemişin ama yinede başın saolsın

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
885
113
Bir sen söyle
Adam dayısını kaybetmiş yeğenini bjkli yapma anısını anlatıyor. Başın sağolsun da bir garipsin
Ne edek kardeş babam GS li adam bizi çocukluk tan yaptı babamın yapamadığını yaptı stada maça götürdü aşıladı yanii
Öncelikle başın sağolsun ama bu durumda bile takımları söylemen hata başlarım takım tutmasına onlar paralarını kazanır olan bize olur paramız gider üzüntülü oluruz yenildiği zaman onların umrunda bile olmaz sonuçta sporlarını yapıyorlar paralarını alıyorlar
Ayrıca beşiktaştan biri gelsin dayının cenazesine katılsın bakalım umurlarında olmaz burda söz konusu tüm takımlar
Artık geçin bunları biz burda iyi bir para alma derdindeyiz hepimiz keşke alsak da iyisi ile bıraksak bu zıkkımı
Bu arada takım tutma eskide kaldı artık herşey paraya döndü hepsi satılıktır..
Tekrar Allah rahmet eylesin
Eyvallah kardeşim de o işler öyle olmuyor maalesef dayım iyi bir Bjk di Allah bizi öyle bir yaratmıştı ağlarken gulebiliyorurz yada gülerken ağlaya biliyoruz insan oğlu maalesef naçizane yazıp paylaşyim ne site surci İhsan ettikse aff olaaa

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
885
113
Kard
öncelikle basın sagolsun ALLAH geride kalanlara uzun versin
cenazen var foruma gelmisisn konu acıyorsun git dayına son görevini yerine getir forumda ne işin var
[/QUOkardes iki hafta oldu toprağa gomeli ben zaten cart cırt konu açmam içimden geldi o şekil yani tuttuk yazımızı şimdi anılarda hatıralarda isteee