Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dayımı Kaybettim

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,906
29,803
113
Ben eşimden ayrıldım bir oglum var o GS li maalesef diyorum yanlış anlamayin birde kızım var dışı Kartal. Ama bende yeğenleri mi Beşiktaşlı yaptım . Kızım Bjk li yeğenler Bjk li ama maalesef oğlum GS li
Adam dayısını kaybetmiş yeğenini bjkli yapma anısını anlatıyor. Başın sağolsun da bir garipsin

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Ölüm bir gün olcak ztn o garanti Allah herkeesin günahlarını affetsin dostlar işiniz gücünüz rast gitsin iyi günler dilerim hekeze

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
880
1,308
93
Herkez der babadan geçer bizdeee dayidan geçerdi çünkü BBM babam GS li idi
Öncelikle başın sağolsun ama bu durumda bile takımları söylemen hata başlarım takım tutmasına onlar paralarını kazanır olan bize olur paramız gider üzüntülü oluruz yenildiği zaman onların umrunda bile olmaz sonuçta sporlarını yapıyorlar paralarını alıyorlar
Ayrıca beşiktaştan biri gelsin dayının cenazesine katılsın bakalım umurlarında olmaz burda söz konusu tüm takımlar
Artık geçin bunları biz burda iyi bir para alma derdindeyiz hepimiz keşke alsak da iyisi ile bıraksak bu zıkkımı
Bu arada takım tutma eskide kaldı artık herşey paraya döndü hepsi satılıktır..
Tekrar Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,526
981
113
öncelikle basın sagolsun ALLAH geride kalanlara uzun versin
cenazen var foruma gelmisisn konu acıyorsun git dayına son görevini yerine getir forumda ne işin var