- 106,625
- 59,898
- 113
Olm adam liste yapti simdi adam gelip yoktu dese olmiycakti senin iyiligin icin yazdim onu.sanada iyilik yaramiyorDusman misn sen serdo 🤣🤣 2 periyot takip ettm 🤣🤣
Olm adam liste yapti simdi adam gelip yoktu dese olmiycakti senin iyiligin icin yazdim onu.sanada iyilik yaramiyorDusman misn sen serdo 🤣🤣 2 periyot takip ettm 🤣🤣
Cnmsin @lamineyamal birak kaybetcn parayi gel buraya 🤣Olm adam liste yapti simdi adam gelip yoktu dese olmiycakti senin iyiligin icin yazdim onu.sanada iyilik yaramiyor
Sendemi odul istiyorsun benim senden daha çok mesajım var konuda sanki pauhahaCnmsin @lamineyamal birak kaybetcn parayi gel buraya 🤣
Ben o adami belki 1senedr goruyorum ne kazancini ne kayibini hic bbiseyini gormedim.adam dune kadar forumda sadece kod konusunda oluyordu bikac gundur aramiza katildi.iyi efendi saygili bi arkadasCnmsin @lamineyamal birak kaybetcn parayi gel buraya 🤣
La kaynatiyorum surda amkn🤣🤣Sendemi odul istiyorsun benim senden daha çok mesajım var konuda sanki pauhaha
Evet begendigim.duzgun bi.arkadas kendisi serdarmBen o adami belki 1senedr goruyorum ne kazancini ne kayibini hic bbiseyini gormedim.adam dune kadar forumda sadece kod konusunda oluyordu bikac gundur aramiza katildi.iyi efendi saygili bi arkadas
Kazanc ilk sayfadaki kupinda yaziyor 37 yada 38 olmasi gerek ne atildi onu bilmiyorumKazanç ne kadardı sizlere ne atılıyor merak ettim .
Bnm odulu sen atacaksn 4 aydr sozun tutmadn 🤣🤣Sendemi odul istiyorsun benim senden daha çok mesajım var konuda sanki pauhaha
Ne bilim su sahis yüzünden artik herkesten şüpheleniyorum pauahaLa kaynatiyorum surda amkn🤣🤣
Birak beni odulu at 🤣🤣Ne bilim su sahis yüzünden artik herkesten şüpheleniyorum pauaha
Eyvallah kardeşimKazanc ilk sayfadaki kupinda yaziyor 37 yada 38 olmasi gerek ne atildi onu bilmiyorum
Ben malim hep yanlış atlara oynadım maalsefBnm odulu sen atacaksn 4 aydr sozun tutmadn 🤣🤣
Sikinti yok keyfine bak afiyet olsunKalan iki arkadaş çekimin gelmesini beklemek ölümü hesapta bin TL var sigara kahvaltı yapicam..🤭🤭🤭
Estgfrullah erho cnmsn ✋Ben malim hep yanlış atlara oynadım maalsef
İlk kazancta hakan listemde 1 numarada ama pyahaEstgfrullah erho cnmsn ✋
Coli kardo.takiildik he canini yerim ✋Kalan iki arkadaş çekimin gelmesini beklemek ölümü hesapta bin TL var sigara kahvaltı yapicam..🤭🤭🤭