Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 / Kasa 15K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,730
113
Ben de dün jojo'dan bin lira aldım Gittim kafamı kırdım en güzelini ben yapıyorum Sonuçta harcıyorum kafamı da kırsam bir yere veriyorum
20k parayi 26 dakika da slotta sifirladim hiç bir zaman parayi cok sevmedim o yuzden kaybediyorum ya ama bu devirde parasızlık belliki olmuyormuş

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,730
113
Benim son 3 ayda net dağıtmım 80k üstü kanka diyeceklerim bu kadar 🤏
Ben belki 1milyon para dagitmisimdir bugune kadar hatta 50 defa odul verdiğim insan bile var bu forumda bir defa geri dönüş yapmamış biri nereye kadar mallık

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,102
26,951
113
Ben belki 1milyon para dagitmisimdir bugune kadar hatta 50 defa odul verdiğim insan bile var bu forumda bir defa geri dönüş yapmamış biri nereye kadar mallık
Boş işler işte dün gece sen var çektim dedin yoksa sana dedim vp yaz diye salardım 3k arkama bakmazdım ama eskisi düzen yok forumda adama 2 ayda 9k atmışım hiç almamışız 47k çekim paylaş yapmış dedim dümenden bi Dm atim iban sal kankam 200 atim çok mutluyum diyor ajsjdndndjdkf

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,730
113
Boş işler işte dün gece sen var çektim dedin yoksa sana dedim vp yaz diye salardım 3k arkama bakmazdım ama eskisi düzen yok forumda adama 2 ayda 9k atmışım hiç almamışız 47k çekim paylaş yapmış dedim dümenden bi Dm atim iban sal kankam 200 atim çok mutluyum diyor ajsjdndndjdkf
Paramiz varken var diyoruz kanka hiç bir zaman millet gibi safa yatmiyoruz ben bu forumda millete 500 lira bile atmaya utanıyorum artık sen iki kuruş eline gecince 40 tane konu açıyorsun birilerine katkımız olsun diyoruz paramiz varken de hani kim bunu hak ediyor Allah aşkına sen sole

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,248
383
83
Şimdi bu satte uyuyacak mısınız açın roll da takip edelim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,102
26,951
113
Para henüz gelmedi dostlar keşke havale çekim yapmadaydık gelişmelerden haberdar ederiz dostumuz az uyusun öğlene kadar gelir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...