Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 / Kasa 15K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,181
42,737
113
4 saat LOL Vay be
Dun 3 siteden bu rakami çekip yarim saatte sıfırladım ama demek paraya kiymet vermek gerekiyormuş sna gecen de dedim bu paralar beni tatmin etmiyor kazandığım gibi geri veriyorum ama dersimi bugün çok güzel şekilde aldim dost

Ekli dosyalar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,273
32,371
113
Dun 3 siteden bu rakami çekip yarim saatte sıfırladım ama demek paraya kiymet vermek gerekiyormuş sna gecen de dedim bu paralar beni tatmin etmiyor kazandığım gibi geri veriyorum ama dersimi bugün çok güzel şekilde aldim dost
Sen böyle çok kaybedersin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,104
26,954
113
Erhan kanka son 1,5 senem senin dersimi bu gece çok güzel şekilde aldım yazılarını okumak ile geçti yeme bizi 1 haftaya aynısı olcak işte mk wjjdjdjjd 🤣🤣

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,181
42,737
113
Erhan kanka son 1,5 senem senin dersimi bu gece çok güzel şekilde aldım yazılarını okumak ile geçti yeme bizi 1 haftaya aynısı olcak işte mk wjjdjdjjd 🤣🤣
La yok be bugün loserde adama is atıyorum bana odul verenlere ulaşırım diyor kimse yüzümüze bakmıyor adam akilli eski forum degil maalsef akıllanmak lazım artik bu şekilde gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...