- 23,961
- 16,965
- 113
Attan indin essege bncen yani 🤣🤣İlk kazancta hakan listemde 1 numarada ama pyaha
Attan indin essege bncen yani 🤣🤣İlk kazancta hakan listemde 1 numarada ama pyaha
Ben bundan sonra deveye binecem ama ders aldık sukurAttan indin essege bncen yani 🤣🤣
4 saat LOL Vay beİlk kazancta hakan listemde 1 numarada ama pyaha
Kral bizede bı güzellik yapabilirmisin yav rica etsemGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Hadi insallah erho bn kactm ✋Ben bundan sonra deveye binecem ama ders aldık sukur
Valla kasa katlanirsa neden olmasın@Colina53 tebrikler kanka daim olsun akşama 20k kombine geleceğinden hiç şüphe yok 😎🤣👋
Kazancın bol olsun Tebrikler kral kesene bereket bende versem jojo kullanici adını Hs030223 imkanın varsaBeklemedeyiz...
Bol şanslar cano daim olaValla kasa katlanirsa neden olmasın
Dun 3 siteden bu rakami çekip yarim saatte sıfırladım ama demek paraya kiymet vermek gerekiyormuş sna gecen de dedim bu paralar beni tatmin etmiyor kazandığım gibi geri veriyorum ama dersimi bugün çok güzel şekilde aldim dost4 saat LOL Vay be
Batirdik 100 x iniyor bı tane şeker patlamitor si$erim slotunuKendinle karistrma bizi yigido 🤣
Sen böyle çok kaybedersinDun 3 siteden bu rakami çekip yarim saatte sıfırladım ama demek paraya kiymet vermek gerekiyormuş sna gecen de dedim bu paralar beni tatmin etmiyor kazandığım gibi geri veriyorum ama dersimi bugün çok güzel şekilde aldim dost
Erhan kanka son 1,5 senem senin dersimi bu gece çok güzel şekilde aldım yazılarını okumak ile geçti yeme bizi 1 haftaya aynısı olcak işte mk wjjdjdjjd 🤣🤣Dun 3 siteden bu rakami çekip yarim saatte sıfırladım ama demek paraya kiymet vermek gerekiyormuş sna gecen de dedim bu paralar beni tatmin etmiyor kazandığım gibi geri veriyorum ama dersimi bugün çok güzel şekilde aldim dost
Yok bitti enayilik artik bugün dedim ya çok güzel ders aldım ayni hataya düşmicem artik bu sonduSen böyle çok kaybedersin
Ben de dün jojo'dan bin lira aldım Gittim kafamı kırdım en güzelini ben yapıyorum Sonuçta harcıyorum kafamı da kırsam bir yere veriyorumYok bitti enayilik artik bugün dedim ya çok güzel ders aldım ayni hataya düşmicem artik bu sondu
La yok be bugün loserde adama is atıyorum bana odul verenlere ulaşırım diyor kimse yüzümüze bakmıyor adam akilli eski forum degil maalsef akıllanmak lazım artik bu şekilde gitmezErhan kanka son 1,5 senem senin dersimi bu gece çok güzel şekilde aldım yazılarını okumak ile geçti yeme bizi 1 haftaya aynısı olcak işte mk wjjdjdjjd 🤣🤣
Talep yasak kardeşimColina benide gör be Allah için
BolsansGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...