Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Bazen kendime soruyorum acaba Allah beni neden böyle mükemmel yarattı diye.. Oldukça zor ve ucu açık bir soru bu. Çünkü her şeyim kusursuz. Fiziğim, eğitimim, beyin kıvrımlarım. Ellerime bile hasta oluyorlar. Tepeden tırnağa odak noktasıyım. Bunun yanında aileden zengin olarak doğdum. Irkıma gelecek olursak Annem Rus. Ekseriyetle genlerim mükemmel.. Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorum. Bu kadar talep yoğunluğunda sizlere cevap vermeye çabalıyorum. Kıymetimi bilmenizi öneririm . Sonra arkamdan Dmitri çok büyük adamdı ama biz kıymetini bilemedik onun diye ağlarsınız.

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorumdan sonrasını gülmekten okuyamadım

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Wimbledon erkekler final maçı ne olur sizce? Djokovic favori gösteriliyor. 3-1 kazanır bahsi 4 oran gel oyna diyor 😁

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,899
96,589
113
Bazen kendime soruyorum acaba Allah beni neden böyle mükemmel yarattı diye.. Oldukça zor ve ucu açık bir soru bu. Çünkü her şeyim kusursuz. Fiziğim, eğitimim, beyin kıvrımlarım. Ellerime bile hasta oluyorlar. Tepeden tırnağa odak noktasıyım. Bunun yanında aileden zengin olarak doğdum. Irkıma gelecek olursak Annem Rus. Ekseriyetle genlerim mükemmel.. Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorum. Bu kadar talep yoğunluğunda sizlere cevap vermeye çabalıyorum. Kıymetimi bilmenizi öneririm . Sonra arkamdan Dmitri çok büyük adamdı ama biz kıymetini bilemedik onun diye ağlarsınız.
Maaşallah dost

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Babandan bahsetmedin tanımıyor musun?

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,907
50,855
113
Sizz benim nasıl yandığımıııı nerdennnn bileceksiniiizz

dost

🪬