Valla ben de dinliyorduumm abi kalp kalbe karşıtam dinliyordum sonu gelmişti
Ekli dosyayı görüntüle 363387
Ben de yedim😂O benzin konusundan ban yemişim niye acaba millet topluca küfür etti ben ben yedim 😁
bende yedim işine geleni banlar admin bunu öğrenmiş olman lazım şimdiye kadarO benzin konusundan ban yemişim niye acaba millet topluca küfür etti ben ben yedim 😁
aynen valla bro, hemde eşim istedi 5 dk önce açsana şu şarkıyı dedi, şu verse çok hoşuna gidiyor onunValla ben de dinliyorduumm abi kalp kalbe karşı
gelir şimdi buralardaysaEschelon abiyle sohbet edemeden ban yedik ya la bileydim geleceğini sövmezdim yaprağıma
Buralardayım dost, nasil gidiyor hayat?gelir şimdi buralardaysa
hooop neredesin hafız @Eschelon
herşeye bir cevabın var dostumbende yedim işine geleni banlar admin bunu öğrenmiş olman lazım şimdiye kadar
iyiyim dostum sağol sen nasılsın, pek gözükmüyorsun...Buralardayım dost, nasil gidiyor hayat?
herşeye bir cevabım yok, cevap hakkımın olduğu herşeye bir cevabım varherşeye bir cevabın var dostum
ama düşünme fikrini niye ortaya sunmuyorsun
her tartışmanın içinde
her siyasetin içinde
her anlamsız konunun içinde
bilmediğin ilgilenmediğin konunun içine girmesende olur
çok konu var
burada sadece bilgi alışverişi yapın,
kupon paylaşın
muhabbet edin
bilmediğiniz şeyleri sorun cevaplayın
neden sadece kaostan beslenen biri olarak gözüme çarpıyorsun
sizi kısıtlamıyoruz uyarıyoruz, siz aynı şekilde devam ediyorsunuz
biz size yardımcı olabilmek adına buradayız
ama sen bize duvar olursan o duvarı kıramaz ve güzel geçinemezsin
biraz da olsa okuduğunu anlayabileceğini
yazdıklarımı dikkate alacağını umut ediyorum dostum
en güzelini yapıyorsun, benim kalıcı banlanmışlığım da var yakın zamanda, tutamıyorum kendimi en güzelini sen yapıyorsunBen pek etliye sutluye karismam ama cok uyari almisligim var. Bide sovmeye baslasam barindirmazlar herhalde. Gerci hic umrumda degil ya valla.
valla dostum yogunum bu aralar, foruma giriyorum ama çok yazmıyorum. Şeytanınız bol olsun.iyiyim dostum sağol sen nasılsın, pek gözükmüyorsun...
Kral kolay kolay sovmem lakin forum icersinde bazi konularda koyan koyana, ibanlar paparalar payfixler havada ucusuyor. Ne mesajlari siliniyor ne uyari aliyorlar hic bir sey yok. Aktifligim de o yuzden dustu. Ha damarima basan olursa veyahut benimle problemi olan biri olursa buyursun tabiki.😀en güzelini yapıyorsun, benim kalıcı banlanmışlığım da var yakın zamanda, tutamıyorum kendimi en güzelini sen yapıyorsun
bol şans dostum hayırlı işlervalla dostum yogunum bu aralar, foruma giriyorum ama çok yazmıyorum. Şeytanınız bol olsun.
bende ona kızıyorum, ben küfür edince banlanıyorum ama arkadan iş çevirenler, hesap paylaşanlar, küfür edenler, beddua edenler, etkinlik açıp para göndermeyenler v.s fink atıyor, neyse en güzelini sen yapıyorsun dostum bravoKral kolay kolay sovmem lakin forum icersinde bazi konularda koyan koyana, ibanlar paparalar payfixler havada ucusuyor. Ne mesajlari siliniyor ne uyari aliyorlar hic bir sey yok. Aktifligim de o yuzden dustu. Ha damarima basan olursa veyahut benimle problemi olan biri olursa buyursun tabiki.😀