- 78,907
- 50,855
- 113
Birazdan sonuçlara bakcamm
Neysebende ona kızıyorum, ben küfür edince banlanıyorum ama arkadan iş çevirenler, hesap paylaşanlar, küfür edenler, beddua edenler, etkinlik açıp para göndermeyenler v.s fink atıyor, neyse en güzelini sen yapıyorsun dostum bravo
maç mı var la neye oynadın hangi liglere koymuşlar lotoyuBugün hayatımda ilk kez süper loto oynadım ilkkk
Abi spor toto değil yahu süper loto hani sayılar var ya 6 bilmeye falan çalışıyon, 2 bilince amorti alıyon falan galibamaç mı var la neye oynadın hangi liglere koymuşlar lotoyu
tamam la sende bizi iyice boomer yaptınAbi süper toto değil yahu süper loto hani sayılar var ya 6 bilmeye falan çalışıyon, 2 bilince amorti alıyon falan galiba
Estağfirullah abitamam la sende bizi iyice boomer yaptın
denge deme bana ya saçma sapan çevrim istiyorlarHiçbir şey olamıyor engel
“Nolur çıkıp bana dön gel” demek isterdim
Bilseydim içten
Gözlerime fazla bakma bozuluyo’ dengem...
sütle 4 saat marine edeceksin dövülmemiş antrikotu öffmangalda antirikot oluyor mu yav
abi antirikot diyon 10tl papara için çark çeviriyon. Çok çelişkilisinyine borçlandık dasfdsafsaf
Ekli dosyayı görüntüle 368890
naber kardeşimSelamın aleyküm
sütü içmeye bulamıyoz birde 4 saat duş mu aldıracaz antiriikotasütle 4 saat marine edeceksin dövülmemiş antrikotu öff
kumar kasası başka bişey, kumarın küçüğü büyüğü olmaz demişti babamın bir arkadaşı tilki yaşar lakaplı kurnaz pokerci abiabi antirikot diyon 10tl papara için çark çeviriyon. Çok çelişkilisin