- 2,655
- 2,220
- 113
Bu GS livirpur eler demedi demeİlgilenmiyoruz onlarla 2 ölü var napcaz maçı cehennemde mi yapcaz dayı
Bu GS livirpur eler demedi demeİlgilenmiyoruz onlarla 2 ölü var napcaz maçı cehennemde mi yapcaz dayı
Reis naptin ya içimizi kararttin
Onların ölüsü bile yeterİlgilenmiyoruz onlarla 2 ölü var napcaz maçı cehennemde mi yapcaz dayı
Yok bize rivaldo cafu stam maldini zidane felan verSana istersen Messi Ronaldo hatta Pele Maradona vererim
Bir de ronaldo ile messi lazım mermi gibi takım oluruz3 transfer lazım stoper apo nün yerine mctominay gibi bi orta saha olise gibi kanat da çok maliyetli hepsi
Gs hiç bir oyuncuya ihtiyaci yok yeterki Okan pok etmesinYok bize rivaldo cafu stam maldini zidane felan ver
GS işi çok zor reis takımdaki her oyuncu katkı vermek zorunda yoksa ligde puanlar kaybederReis naptin ya içimizi kararttin
Dayı lev yashin cruyff zubizaretta tayfasindan lefter le baba hakkı akranıYok bize rivaldo cafu stam maldini zidane felan ver
Beşiktaş Trabzon Kocaeli üçüne de ilk maçlar puan kaybiydi zaten sonu güzel biter umarımGS işi çok zor reis takımdaki her oyuncu katkı vermek zorunda yoksa ligde puanlar kaybeder
Bi metin oktayı mezarından kaldırıp 11 e yazacak gibi oldunDayı lev yashin cruyff zubizaretta tayfasindan lefter le baba hakkı akranı
Lefter baba hakkı hatirlamiom ama digerlerini çok izledim valka🤣Dayı lev yashin cruyff zubizaretta tayfasindan lefter le baba hakkı akranı
Çok güzel bi söz var ortada bi kupa varsa her zaman onun için oynar Gassaray Bu arada real finale kalırsa lobiden kalır.Soruyorum size Liverpoolu eleyip ardından Chelseayi eleyip yarı finalde Real ile kafa kafaya oyanayip penaltılarla elenmek mi yoksa ilk maçta içerde 5 tane yiyip ligde yine şampiyon olmak mı
Lig hiçbir işe yaramıyor hem maddi hem manevi bir anlamı yok tabii ki de avrupa başarısı önde gelir ligi kazanınca elimize ne geçiyor kiSoruyorum size Liverpoolu eleyip ardından Chelseayi eleyip yarı finalde Real ile kafa kafaya oyanayip penaltılarla elenmek mi yoksa ilk maçta içerde 5 tane yiyip ligde yine şampiyon olmak mı
Sadece Liverpool u elesek bile lig şampiyonluğuna tercih ederimSoruyorum size Liverpoolu eleyip ardından Chelseayi eleyip yarı finalde Real ile kafa kafaya oyanayip penaltılarla elenmek mi yoksa ilk maçta içerde 5 tane yiyip ligde yine şampiyon olmak mı
City real yine eşleştirildi bir şekilde
Bak aklıma geldi zubizerratta sanırım Avrupa sampiyanasiydi platinin serbest vuruşunda. Yumurtlama gol. Olmuştu🤣Dayı lev yashin cruyff zubizaretta tayfasindan lefter le baba hakkı akranı