- 15,672
- 14,282
- 113
Fenerin rakibi AntalyasporLiverpool
Fenerin rakibi AntalyasporLiverpool
8 -0 yeneriz bjknin intikamını alırız easyallahım bizim yanımızda olsun başarılar cimbomum❤💛
La o rüyada en ön sırada sende vardın sonra uyandık neyse içerdeki maçta 2 farkla kazanırsa ihtimal kazanamazsa mahcemalGüzel hikaye uyanınca rüyadan konuşalım bu konuyu hahshs
İlk maç 1-1 berabere deplasmanda 2-1 eleniriz şimdiden rezzzz alayım benLa o rüyada en ön sırada sende vardın sonra uyandık neyse içerdeki maçta 2 farkla kazanırsa ihtimal kazanamazsa mahcemal
Keşke Tottenham gelseydiİlk maç 1-1 berabere deplasmanda 2-1 eleniriz şimdiden rezzzz alayım ben
Keşke ama vardır bi hayır bakalım ilk maçtan belli ederiz durumuKeşke Tottenham gelseydi
Osimhen klasinda bir topcu daha lazım bizeKeşke ama vardır bi hayır bakalım ilk maçtan belli ederiz durumu
O değilde bizdede şans yok kuranın sağ kısmında olsaydık bodo nun olduğu tarafta bi barça bi arsenal var bizim tarafa bak cehennem tayfası paris chelsea liverpool real city bayern yok yok haydi şans oldu eledin bi gelecek ordan paris veya chelseaİlk maç 1-1 berabere deplasmanda 2-1 eleniriz şimdiden rezzzz alayım ben
3 transfer lazım stoper apo nün yerine mctominay gibi bi orta saha olise gibi kanat da çok maliyetli hepsiOsimhen klasinda bir topcu daha lazım bize
Chelsea parisi eleyebilecek güçteO değilde bizdede şans yok kuranın sağ kısmında olsaydık bodo nun olduğu tarafta bi barça bi arsenal var bizim tarafa bak cehennem tayfası paris chelsea liverpool real city bayern yok yok haydi şans oldu eledin bi gelecek ordan paris veya chelsea
Okan yine oynatmaz çok ayar ediyor beni3 transfer lazım stoper apo nün yerine mctominay gibi bi orta saha olise gibi kanat da çok maliyetli hepsi
Onlarla karşılaşmamiş takımlar var ligimizde büyüklüğümuzu belli etmemiz lazımdıO değilde bizdede şans yok kuranın sağ kısmında olsaydık bodo nun olduğu tarafta bi barça bi arsenal var bizim tarafa bak cehennem tayfası paris chelsea liverpool real city bayern yok yok haydi şans oldu eledin bi gelecek ordan paris veya chelsea
Şu takıma adam gibi 10 numara ve bi tane stoper alamadılar gör işte3 transfer lazım stoper apo nün yerine mctominay gibi bi orta saha olise gibi kanat da çok maliyetli hepsi
Daha iyi teknik direktör bulamayiz Allah aşkına Fatih Terim falan gelmesin artıkOkan yine oynatmaz çok ayar ediyor beni
Sana istersen Messi Ronaldo hatta Pele Maradona vererim3 transfer lazım stoper apo nün yerine mctominay gibi bi orta saha olise gibi kanat da çok maliyetli hepsi
Her sezon bi mevki açıkta illa kalır yazılı olmayan kural bu sankiŞu takıma adam gibi 10 numara ve bi tane stoper alamadılar gör işte
Aynen zaten sağ taraftada olsaydık ordada barça gelirdi veya arsenal biz bu tür kuralarda genelde real çekeriz en orta ihtimaldeOnlarla karşılaşmamiş takımlar var ligimizde büyüklüğümuzu belli etmemiz lazımdı
İlgilenmiyoruz onlarla 2 ölü var napcaz maçı cehennemde mi yapcaz dayıSana istersen Messi Ronaldo hatta Pele Maradona vererim