Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avrupa'da Kura Günü

Army2409

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
190
42
28
Bir Gs Taraftarı Değilim . Ama Ülkeye Her Zaman Avrupa Heycanını Gs Yasatmıstır.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,741
4,314
113
Soruyorum size Liverpoolu eleyip ardından Chelseayi eleyip yarı finalde Real ile kafa kafaya oyanayip penaltılarla elenmek mi yoksa ilk maçta içerde 5 tane yiyip ligde yine şampiyon olmak mı

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,517
31,393
113
Soruyorum size Liverpoolu eleyip ardından Chelseayi eleyip yarı finalde Real ile kafa kafaya oyanayip penaltılarla elenmek mi yoksa ilk maçta içerde 5 tane yiyip ligde yine şampiyon olmak mı
Çok güzel bi söz var ortada bi kupa varsa her zaman onun için oynar Gassaray Bu arada real finale kalırsa lobiden kalır.

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,371
1,321
113
Lig hiçbir işe yaramıyor hem maddi hem manevi bir anlamı yok tabii ki de avrupa başarısı önde gelir ligi kazanınca elimize ne geçiyor ki