- 2,046
- 752
- 113
inşallah abiOrda kalma şansını var inşallah kalırsın
inşallah abiOrda kalma şansını var inşallah kalırsın
helal olsun vallaYok hiç biseyim yok gittim aldım ben bu işleri yapmam dedim
noldu yav korkutma bizi
severler ama zamanı durduramazlarZamanı durduramazlar ama
Eskidendi o artık engel değilBenim de ayak düz taban askerliğe engel mi beyler??
Benim okuduğuma göre hala var ama öyleleri duyumum öyleEskidendi o artık engel değil
Büyük şansızlık olmus senın içinnoldu yav korkutma bizi
var abi var muayene formunda soruyor düztabanlık var mı diyeBenim okuduğuma göre hala var ama öyleleri duyumum öyle
Biz yırttık yav o zaman ama benşm bildiğim kadarıyla derecelendirmesi de var onun hafif düz tabanlık askere engel değilvar abi var muayene formunda soruyor düztabanlık var mı diye
Yaş 20 mi tecil mi vardıAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
tecilliydi 21 yaşYaş 20 mi tecil mi vardı
Ahahaha bizim buraya çıkmış la 😁Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Sanslisiniz biz 465 gün yaptık anasını satayım.hayatimiz kaydı Allah'ın dağlarında siz tatile gidiyorsunuztecilliydi 21 yaş
Nasıl olacak o 😀Ezdirme kendini tamam
Kötü bi yer değil arkadaş orda yaptı şilayetçi değildiAbilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
inşallah güzel yerdir yaKötü bi yer değil arkadaş orda yaptı şilayetçi değildi