Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
960
93
Atarsa 9 benim önce Isparta komando acemi ordan kıbrısa geldim Maltepe çoğunlukla kıbrısa atıyor şimdiden söylüyorum kaoslara kavgalara uykusuzluklara lanet etmelere hazır ol

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,418
2,844
113
Abiler benim de üniversiteden dolayı 2029 a kadar tecil var Üni muhabbeti bitti .. boş takılıyorum tecili şimdi bozsam beni muayeneye mi çağırıyorlar?
kendim gitmem mi gerekiyor ..

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Yaş 20 mi tecil mi vardı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,449
59,821
113
Abilerim dostlarım nasip olursa 14 gün sonra askerim İstanbul Maltepe piyade Kara kuvvetleri
general Kenan Evren kışlası fazla hakim değilim benden büyüklerim biraz akıl verebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏
Ahahaha bizim buraya çıkmış la 😁

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
605
113
Sene 2011 , 39 mekanize piyade Tugayı Hatay, 1.tabur sürgün olmuş osmaniye, 4.mekanize bölümü sürgün olmuş adana . Anlayacağın piç bölük yada sosyete bölük diyorlardı bize
Bütün bölüklere 2 nöbet kulesi verilirdi
Bizim bölüme 5 nöbet kulesi
Nerede pis iş var bize yaptırırlar
Yıllar önce kasatura kaybolmuş sene bilmem kaç , cezasını hala çekiyorlar yeni gelenler

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,858
6,377
113
Kötü bi yer değil arkadaş orda yaptı şilayetçi değildi