Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Arslnnnnn / Corinthians

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,846
14,603
113
Şeyler çok güzel oran veriyor daha 1 kere yakaladım başka tutan yok ilk yarı 2-0 ms 3-0
İlk yarı 2-0 ms 2-1
Çok oluyor ama gelde yakala bugün peter maçı oldu 87 oran nesine de iddaa da 94
Dün fluminense oldu genelde favori olmayan takımlar ilk yarı 2 gol atarsa böyle bitiyor
Geçen Bulgar oldu ilk yarı 2-0 ms 2-1
İşte çok deniyorum da denk gelmedi henüz 2-3 tanesi yanyana
Enişte onu da denk getirmek çok zor tüm haftasonu yaysan belki bulunur da

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,846
14,603
113
Ula bakiyeyi -550 yaptılar aq borca girdik üstüne

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,910
96,607
113
Kazayla cumartesi günü 3 tane bilsen 500k işte şanslı bir günde gelir mi gelir diye bi araba parası da tüpçüye bırakırız

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,910
96,607
113
Ama işte aynı kupona denk getiremiyoruz enişte mesele orda zaten. Ama ben de deneyecem gidip endonezya 4.ligine basmaktansa tek maç. 4 5 maç böyle denemek daha iyi
Düşük parayla dene işte siz zaten benden önce yakalarsınız kesin iddaa.com u indir orda oyna spor Toto’nun oranlar daha iyi ufak fark var ama totalde iyi etki ediyor

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,846
14,603
113
Düşük parayla dene işte siz zaten benden önce yakalarsınız kesin iddaa.com u indir orda oyna spor Toto’nun oranlar daha iyi ufak fark var ama totalde iyi etki ediyor
Aq kargabeti sildi bakiyeyi 550 ödemekten aciz moralim bozuldu 250 lirayı 5200 yapıyorum onun da 550sini çekebiliyorum onu da ödemiyolar

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,846
14,603
113
Reddetti çekimi. Sadece pragmatic slot oyunlarında oynamam lazımmış bakiyeniz düzenleşmiştir dedi. Baktım sıfırlamış. 2260 yapmıştım bari oraya düşürün ya da tekrar 250 düşürün dedim. Gerekli açıklama yapılmıştır diyor. Bonus açıklamasında öyle bişe yazmıyodu ödeme yapmayacaklar ya uyduruyo

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,910
96,607
113
Reddetti çekimi. Sadece pragmatic slot oyunlarında oynamam lazımmış bakiyeniz düzenleşmiştir dedi. Baktım sıfırlamış. 2260 yapmıştım bari oraya düşürün ya da tekrar 250 düşürün dedim. Gerekli açıklama yapılmıştır diyor. Bonus açıklamasında öyle bişe yazmıyodu ödeme yapmayacaklar ya uyduruyo
Bir cacık olmaz o siteden