- 6,509
- 1,965
- 113
Tebrikler
Bu varMaç var mı dost
Siteye atayım ufak deniyelim dostBu var
Olur ev 10 kısıSiteye atayım ufak deniyelim dost
Gel gel yaptılar ona bence ya ilk yarı 0-0 ya 1/0 bitecek bunlar büyük namussuz geçen vasco 10kişi kaldı ev favoriydi 10 kişiyle hem ilk yarı hem 2. Yarı attı kazandı 0-2Olur ev 10 kısı
MumkınGel gel yaptılar ona bence ya ilk yarı 0-0 ya 1/0 bitecek bunlar büyük namussuz geçen vasco 10kişi kaldı ev favoriydi 10 kişiyle hem ilk yarı hem 2. Yarı attı kazandı 0-2
İlk yarı ev atar dedim. Gelirse 2 kişiye roll bakiyesi 1i sen ol dostOlur ev 10 kısı
Tskler bolsansİlk yarı ev atar dedim. Gelirse 2 kişiye roll bakiyesi 1i sen ol dost
Yüzde kaç güven dostTüpçünün hediyesi dost artık aştık kendimizi ilk yarı en az 3 gole oynuyoruz Ekli dosyayı görüntüle 886538
Ev gol atarsa diğer rollcüde sen ol dostBol şans dost geç kaldık umarım yazdığın gibi gelir
Kuponu biz sorduk ödül metinle başkasına gidiyo olsun be metinim alsın yeter ki 🤣Ev gol atarsa diğer rollcüde sen ol dost
Kaç milyon veriyordu bu knka20 oran bizim işimiz dost ilk 2 maç erken başladı ilk yarılar tuttu hemen hesap kitaba girdik ilk maç öyle bitti geldi diğerleri güm yine hedef 2030 dost
Ekli dosyayı görüntüle 886540
Hedef 4 yakalamak 4 yakalarsam bir gün 1 milyon verir en az hepsi 12.5 milyon ki aq en üst limit fazlası olsa 100 milyona kadar oran çıkar 😂😂Kaç milyon veriyordu bu knka![]()
Görmeden nasıl söyleyim kanka hayatımız 0 olmuş vur zero böyleye 12 4 arasına komşulu alEnişte kargabet 250 lira kodu aldım 5k yap 550 çek. Slotta 2260 yaptım rulete girdim. 3 5 sayı söyle şansına all in giricem gelirse 200 senin kupon parası @Enişte